Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!

De beste olijfolie van de wereld komt uit Spanje

Gepubliceerd op 25 oktober 2022 om 17:53


DE BESTE OLIJFOLIE VAN DE WERELD KOMT UIT SPANJE

De beste olijfolie van de wereld koopje bij de Lidl en kost maar 4,79 euro per  0,5 L

Zoals zo vaak komt de best olijfolie  weer uit Spanje, tijdens de dit jaar gehouden  NYIOOC World Best Olive Oils Competition   is weer een olijfolie uit Spanje als de beste uit de bus gekomen. Het is de kwaliteit olijfolie Olisone. Deze ‘Aceite de Oliva Virgen Extra de Olivar Tradicional’ is exclusief te koop vanaf  € 4,79 bij de supermarkt Lidl.

De beste olijfolie van de wereld koopje bij de Lidl en kost maar € 4,79 euro per  0,5 L

Foto: Lidl

Uiteraard komt de beste olijfolie ter wereld  uit Andalusië en in dit geval uit de regio Córdoba. Het gaat om een ‘Aceite de Oliva Virgen Extra de Olivar Tradicional’ die exclusief geproduceerd wordt voor de Lidl supermarktketen door de Unión de Pequeños Agricultores y Ganaderos (UPA) en de Grupo Migasa.

Booking.com

De fles met een inhoud van 500 ml is te koop vanaf 4,79 euro bij de Duitse supermarktketen onder de merknaam Olisone. Onder deze merknaam worden meerdere olijfoliën  verkocht bij de Lidl van 500 ml, BIO tot 1 liter en zelfs 5 liter flessen.

DE BESTE OLIJFOLIE VAN DE WERELD KOMT UIT SPANJE

De hoofdprijs in 2022 is echter niet de eerste keer dat deze olijfolie de hoogste prijs wist te winnen want dat gebeurde de twee keer daarvoor ook al in 2021 en 2020.

 

ZORG DAT JE JE REIS NAAR SPANJE NOOIT VERGEET

SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

WAT GAAN WE ONDERNEMEN IN SPANJE

MISSCHIEN OOK INTERESSANT :


«   »