Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!

Langetermijnhuur voor energietoeristen naar Spanje

Gepubliceerd op 3 november 2022 om 07:43


Langetermijnhuur voor  energietoeristen aan de Spaanse Costas en zijn eilanden

Langetermijnhuur voor overwinteraars en/of energietoeristen in Spanje

De traditionele overwinteraar heet tegenwoordig de ‘energietoerist’, wat eigenlijk alleen maar een moderne term is, voor overwinteraars. Eigenlijk is er niet veel verandert alleen 2022 heet het geen overwinteraar maar energietoerist. O.K. er zullen een paar toeristen meer komen, dat hopen ze tenminste, ze komen niet meer alleen voor het goede weer naar Spanje maar om tijdens de wintermaanden maar ook om stookkosten te besparen in eigen land. Maar gaat dat wel zo makkelijk is er genoeg aanbod aan langetermijnhuur objecten aan de populairste Spaanse Costa’s en de Spaanse eilanden?

energietoeristen naar sSpanje

Er wordt veel geschreven over het huren van een appartement of woning voor drie maanden in december, januari en februari om zo de hoge energierekeningen in Noord-Europese landen te omzeilen en als energietoerist naar Spanje te reizen om daar drie of meer maanden te wonen onder de Spaanse zon. Geen gek idee natuurlijk en makkelijk als je al een eigen Spaanse woning hebt. Maar hoe is het aanbod als je voor lange termijn iets wilt huren in Spanje en wat kost dat dan?

Booking.com

Wij hebben gekeken naar de website van het grootste onroerend goed portal van Spanje  Idealista.es  waar in het Nederlands een overzicht te vinden is van de meest gezochte bestemmingen zoals de Costa del Sol, Costa Blanca, Marbella, Torrevieja, Nerja en Almería maar ook alle autonome regio’s, provincies en eilanden in Spanje. Volgens Idealista heeft de eigen website een aanbod van maar liefst 64.972 langetermijnhuur objecten.

Langetermijnhuur in Spanje

Blader door de 65.482 objecten die te huur worden aangeboden op idealista, het grootste onroerend goed portal van Spanje.

We zullen ze niet allemaal hier behandelen want dan wordt het een zeeeeeeeeer lang artikel. Om het aanbod te bekijken in de door jou gewenste regio, provincie, kustgebied of stad moet je even zoeken. Gelukkig zijn er veel filters waardoor je kunt zoeken op type woning, huurprijzen etc. Wij hebben gezocht naar de Spaanse Costa’s, de Spaanse eilandenen en de Spaanse provincies . 

Hieronder vind je de links naar de verschillende Spaanse Costa’s, de Spaanse eilandenen en de Spaanse provincies 

 

Spaanse Costa's

Stel je voor dat je elke dag wakker kan worden met uitzicht op zee. Maak je dromen werkelijkheid. Vind je droomhuis met uitzicht op zee aan de Spaanse kust. Je zult er geen spijt van krijgen!

 

Spaanse provincies

In de 50 Spaanse provincies zijn er duizenden festivals en spectaculaire tradities. Leer ze allemaal kennen! Ontdek de beste plaatsen om je droomhuis te vinden: plattelandshuizen, moderne appartementen, luxe villa's...

Spaanse eilanden

Zou je in een paradijs willen wonen? Het perfecte klimaat, spectaculaire stranden en charmante dorpjes, wat wil je nog meer? Ontdek de magische schoonheid van de Balearen en de Canarische Eilanden!

 

ZORG DAT JE JE REIS NAAR SPANJE NOOIT VERGEET

SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

WAT GAAN WE ONDERNEMEN IN SPANJE

MISSCHIEN OOK INTERESSANT :


«   »