Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!

Een 7-jarige jongen aangetroffen die met een brommer door de straten van Sevilla reed

Gepubliceerd op 9 januari 2023 om 09:21


Een 7-jarige jongen aangetroffen die met een brommer door de straten van Sevilla reed

De lokale politie van Sevilla heeft een 36-jarige vrouw aangeklaagd omdat ze haar zoon, slechts 7, met een brommer door de straten van de wijk Palmete in de hoofdstad van Sevilla heeft laten rijden.

EEN 7-JARIGE JONGEN AANGETROFFEN DIE MET EEN BROMMER DOOR DE STRATEN VAN SEVILLA REED

Foto: @EmergenciasSev / twitter

Aangeklaagd omdat ze haar 7-jarige zoon in Sevilla op een niet-goedgekeurde bromfiets had laten rijden

  • De agenten waren in Palmete toen ze de jongen in het cross-type voertuig zagen rijden

  • De moeder had hem de motorfiets gegeven, die ook niet verzekerd was

Booking.com

De lokale politie van Sevilla heeft een vrouw aangeklaagd wegens een misdaad tegen de verkeersveiligheid door haar zevenjarige zoon over straat te laten rijden met een bromfiets -type kruis- die ze hem had gegeven en die bovendien geen verzekering had en het werd niet goedgekeurd voor circulatie. Een gift van 1.800 euro omdat het kind, zoals de moeder uitlegt, afreist om motorcross te oefenen met de brommer, naar een veld dat in de buurt van zijn huis bestaat. 

De gebeurtenissen, zoals gerapporteerd door Emergencias Sevilla, vonden plaats in Palmete, toen lokale politieagenten de aanwezigheid van het kind op de bromfiets opmerkten. Noch door de grootte van het voertuig, noch door de lengte van de bestuurder was het zichtbaar tussen de rest van de motorfietsen en auto's op de weg, aangezien dit een situatie van reëel risico was voor de minderjarige, waarvoor ze hem vervolgens aanhielden.

 

De 7-jarige minderjarige vertelde de agenten dat zijn moeder bij hem thuis was, ongeveer twee kilometer van waar ze hem hadden aangehouden,  en dat ze de brommer van 50 cc voor hem had gekocht . Het voertuig stond op naam van het kind, dat volledige beschermingsmiddelen droeg.

 

De politie nam contact op met de moeder, een 36-jarige vrouw, om naar de plaats te komen, die erkende dat ze de bromfiets had gekocht als cadeau voor haar zoon en dat ze dat meestal ook doet. Het voertuig werd gestald in de gemeentelijke magazijnen

ZORG DAT JE JE REIS NAAR SPANJE NOOIT VERGEET

SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

WAT GAAN WE ONDERNEMEN IN SPANJE

MISSCHIEN OOK INTERESSANT :


«   »