Transavia begint met Fast Track Security op Schiphol

Gepubliceerd op 7 juli 2024 om 11:36

Informatie: Transavia begint op Schiphol met Fast Track Security. Hier mee kunnen passagiers eenvoudiger en sneller door de veiligheidscontrole op Schiphol.


Nu de zomervakantie is begonnen is het veel drukker dan normaal op de luchthavens. Hierdoor moeten doorgaans passagiers langer wachten en neemt de check-in, securitycontrole of paspoortcontrole meer tijd in beslag.Als u nu Fast Track Security boekt mag je op Schiphol via een aparte, kortere rij door de security gaan en bespaar je hiermee veel tijd. Met deze dienst "Fast Track Securityn" kan Transavia ook efficiënter werken.


Booking.com

Transavia biedt vanaf 8 juli Fast Track Security op Schiphol aan. Met deze optie kunnen reizigers sneller door de veiligheidscontrole op de Nederlandse luchthaven. De service is inbegrepen bij vliegtickets in het Max-tarief, de hoogste tariefklasse van de prijsvechter. Andere klanten betalen minimaal 7 euro per persoon.“Passagiers die Fast Track Security hebben geboekt mogen op Schiphol via een aparte rij door de security gaan en kunnen daarmee tijd besparen. Met de dienst zet Transavia een volgende stap in het zo efficiënt mogelijk reizen”, zo laat de budgetmaatschappij weten.

 

“Met Fast Track Security bepaalt een passagier zelf op welk moment hij of zij door de security gaat. Dus mocht je onverhoopt in de file staan op weg naar de luchthaven, of met een andere vertraging kampen: met deze service mag je op je eigen gewenste tijdstip door de controle.”

 

Passagiers kunnen de optie direct bij het boeken van een ticket kiezen of later aan hun boeking toevoegen in de online omgeving Mijn Transavia. Reizigers met een Privium-lidmaatschap hebben er niets aan, want zij kunnen sowieso al snel door de veiligheidscontrole.


Bron: Transavia


WAT GAAN WE ONDERNEMEN IN SPANJE