Nazomeren op de Canarische eilanden

Gepubliceerd op 3 september 2021 om 11:08


NAZOMEREN OP DE CANARISCHE EILANDEN

Nazomeren op de Canarische eilande, Spanje! Op deze last minute bestemming kan het!

De reisadviezen veranderden de afgelopen maanden regelmatig, maar sinds eind juli staat praktisch heel Europa op geel of groen. En dat betekent… veel last minute bestemmingen om uit te kiezen voor een nazomervakantie. Kijk je mee wat de Canarische eilanden te bieden hebben?

NAZOMEREN OP DE CANARISCHE EILANDEN

De meest populaire last minute bestemming voor een nazomervakantie? Zonder twijfel Spanje. is een zeer veelzijdig land. En het heeft een extra pluspunt; de Canarische Eilanden liggen zuidelijk genoeg om ook eind oktober en zelfs daarna te kunnen rekenen op zonnige vakantiedagen. Rest de vraag; naar welk eiland ga je?

Booking.com

Het grootste Canarische eiland is Tenerife. Met dank aan een oppervlakte van meer dan 2.000 m² kun je goudgele stranden afwisselen met zwarte lavastranden. En waar je ‘s ochtends street art spot in het noorden, sta je ‘s middags zomaar op het hoogste punt van Spanje in Nationaal Park El Teide.

De ultieme strandbestemming? Dat is Gran Canaria! Neem alleen al het ca. 7 km lange zandstrand van Playa del Inglés, de populairste badplaats op het eiland. Extra bonuspunten krijgt het voor de gezelligheid, de kleurrijke stadjes in o.a. het noorden en –  last but not least – het bijzondere natuurgebied Dunas de Maspalomas.

 

Ga je voor een wat rustigere bestemming? We tippen Fuerteventura. Het is het meest woestijnachtige eiland, maar het is allesbehalve saai. Laat je verrassen door de geweldige miradors, ga surfen in Corralejo, pak de boot naar buureiland Isla de Lobos of bewonder de prachtige gebouwen in de voormalige hoofdstad Betancuria.

SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

Wat gaan we ondernemen in Spanje?

Misschien ook interessant :


«   »