Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!

Telewerken vanaf de Canarische Eilanden 

Gepubliceerd op 12 december 2021 om 09:07


TELEWERKEN VANAF DE CANARISCHE EILANDEN 

HET KANTOOR MET HET BESTE KLIMAAT TER WERELD

Werken in het beste klimaat ter wereld zonder Europa te verlaten? Ja, telewerken kan met uitzicht op zee, dichtbij uitbundige natuur en met een gemiddelde jaartemperatuur van 23ºC. Een kantoor met spectaculaire stranden en natuurparken om project en project los te koppelen, waar surfen of een wandeling langs de kust misschien wel het beste afterwork-plan is.

TELEWERKEN VANAF DE CANARISCHE EILANDEN 

Het kantoor met uitzicht op zee en in Europese uren

Het droomkantoor voor telewerkers is heel dichtbij. Ofwel voor degenen die jaren geleden zijn begonnen met werken op afstand of voor degenen die onlangs telewerkten. Wat als dat kantoor had het beste klimaat in de wereld? Het klinkt zeker geweldig.

Booking.com

De Canarische Eilanden zijn acht ongelooflijke eilanden die de beste plek worden om op afstand te werken zonder Europa te verlaten, uitgerust met alles wat je nodig hebt om op je gemak te telewerken: hoogwaardige breedband, verbindingen met de belangrijkste luchthavens, een volledig geplande dienstregeling en de euro als de gemeenschappelijke munt.

Het langzaamste kantoor en het langste leven

De acht eilanden kunnen een onvergelijkbaar kantoor zijn vanwege de goede sfeer , het ademt een andere manier van leven nemen . Authentieker Langzamer en meer leven. Kanaries en kanaries hebben een hecht en open karakter. Ze kennen hun land heel goed en zullen graag plannen aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe ervaring of de eilanden wat beter wil leren kennen.

 

Het kantoor met meer dan 1500 km kustlijn

Een van de belangrijkste attracties van de Canarische Eilanden is de meer dan 1.500 kilometer kustlijn, met geweldige stranden in alle soorten en kleuren, van blond zand, zwart zand van vulkanische sedimenten ... zelfs rode zandstranden! Elk eiland biedt stranden voor alle smaken, van maagdelijke stranden met kilometerslange kustlijn om rust te vinden, stranden om te activeren met watersporten of stranden waar u kunt dineren voor een zonsondergang.

Het eiland afterwork 

Naast de voordelen van telewerken vanaf de Canarische Eilanden, is er een wereld aan mogelijkheden als de dag voorbij is. Van het beoefenen van watersporten zoals surfen of duiken, nieuwe ervaringen in de lucht uitproberen zoals paragliden, fantastische routes fietsen of doorgaan naar veel eenvoudiger plannen, maar net zo waardevol, zoals een wandeling langs de kust van verschillende stranden, wandelen langs paden door laurierbossen of vulkanische landschappen of gewoon een drankje op de promenade op een sterrenhemel. 

Wat gaan we ondernemen op de Canarische eilanden?

Misschien ook interessant:


«   »