Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!

Spaanse Tiendeo website en app voor reclamefolders

Gepubliceerd op 12 januari 2022 om 08:32


SPAANSE TIENDEO - WEBSITE EN APP VOOR RECLAMEFOLDERS VAN ALLE WINKELS

Hier vindt je de app link voor IPHONE of IPAD of ANDROID).

Tiendeo is een website en app waarop reclamefolders van alle winkels zijn samengevoegd. Het is het online alternatief voor de traditionele huis-aan-huis folders. Op Tiendeo vind je reclamefolders van winkels bij jou in de buurt en kun je direct informatie zoals het adres en openingstijden bekijken of een melding aanmaken voor je favoriete winkels. 

De verschillende versies van de Tiendeo app

De verschillende versies van de Tiendeo app

Ook kun je zoeken in een bepaalde categorie, zoals supermarkten. Zo vergelijk je de prijzen vóór je de deur uitgaat.”

In Nederland kun je reclamefolders ontvangen in je eigen brievenbus maar je kunt ze ook dagelijks bekijken via websites zoals reclamefolder.nl. 

Booking.com

Maar stel je wilt de aanbiedingen in Spanje zien, waar moet je dan naartoe? In Spanje bestaat de website Tiendeo.com waar alle reclamefolders te zien zijn die op dat moment gelden in heel Spanje of per regio/provincie. Hartstikke leuk dus om in Nederland of België op de bank naar Spaanse aanbiedingen te kijken.

Tiendeo is een platform dat tien jaar geleden op 14 februari 2011 in Barcelona werd opgericht door Eva y María Martín en Jonathan Lemberger. Inmiddels is het platform uitgegroeid tot een website met eigen smartphone app waar maandelijks 75 miljoen bezoekers gebruik van maken om de laatste aanbiedingen te bekijken. Inmiddels worden naast de Spaanse ‘folletos’ ook reclamefolders uit NederlandBelgië en een 40-tal andere landen gepubliceerd.

 

In eerste instantie werden reclamefolders en aanbiedingen van kleine lokale bedrijven gepubliceerd maar ondertussen zijn alle grote merken zoals IKEA, Leroy Merlin, Bauhaus, Carrefour, Decathlon etc. bij Tiendeo vertegenwoordigd. Daardoor is Tiendeo dé verzamelwebsite waar alle belangrijke aanbiedingen te vinden zijn, ook van de regionale/provinciale supermarkten en landelijke ketens zoals ALDI, Lidl, Carrefour, Día, Alcampo etc.

Door op DEZE WEBSITE te accepteren dat jouw locatie gevonden wordt of in het zoekprogramma jouw locatie in te vullen, zullen de meest relevante reclamefolders in jouw buurt tevoorschijn komen.

MEER SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

Wat gaan we ondernemen in Spanje?

Dit Is misschien ook interessant:


«   »