Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!

Mercadona langer open in de zomer

Gepubliceerd op 7 juli 2022 om 12:20


MERCADONA LANGER OPEN IN DE ZOMER

Normaal gesproken gaat de Spaanse supermarktketen Mercadona om 9 uur open en sluit om 21.30 uur en op zondag zijn ze normaal gesloten zodat het personeel de  nodige rust heeft. Maar in de zomermaanden vooral in de toeristische gebieden zijn ze nu langer open en zelfs op zondag geopend . 

DE ZWARTE ZATERDAGEN

Zoals je misschien al gemerkt hebt zijn de winkels van Mercadona reeds vanaf 27 juni tot en met 29 augustus vele Mercadona  winkels in Spanje langer geopend, 30 minuten om precies te zijn. Dus de openingstijden zijn nu van 9 uur tot en met 22:00 uur

Booking.com

Daarnaast zullen veel Mercadona’s die in met name toeristische of drukke gebieden liggen tijdens de zomer ook op zondag geopend zijn van 9 tot 15 uur. 

Daarmee volgt de Spaanse keten andere supermarkten zoals de Lidl en Aldi die wel altijd en het hele jaar door op zondagochtend open zijn en in de zomermaanden soms zelfs de hele dag.

 

Om te weten of ook jouw buurtsupermarkt op zondag geopend is hoef je alleen maar naar de winkel te gaan en zoeken naar de grote spandoeken die ze hebben opgehangen. Je kunt ook naar DEZE  website gaan en jouw plaatsnaam intypen om zo naar jouw winkel te gaan en meer informatie over de openingstijden te vinden.

ZORG DAT JE,JE REIS NAAR Spanje NOOIT VERGEET.

MEER SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

Wat gaan we ondernemen in Spanje?

Dit Is misschien ook interessant:


«   »