Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!

Gala de Verano Málaga

Gepubliceerd op 19 juli 2022 om 08:26


Gala de Verano Málaga

De stierenvechtersarena van Malaga organiseert het zomergala van de Royal Andalusian School of Equestrian Art

Op zaterdag 6 augustus 2022 om 21.30 uur , wanneer de Puerta Grande van de Plaza de Toros de La Malagueta , in Malaga, zijn deuren opent om met alle eer een van de belangrijkste evenementen van de zomerkalender van de Costa del Sol: het zomergala van de Royal Andalusian School of Equestrian Art Foundation . 

GALA DE VERANO MÁLAGA

Daarin kun je genieten van hoe Andalusische paarden dansen, een unieke show die in Cadiz werd geboren om een van de mooiste tentoonstellingen van de dressuur kunst te worden en die het onmiskenbare stempel draagt van zijn alma mater en maker, Alvaro Domecq Romero .

Booking.com

De paardenshow is georganiseerd door de firma Lances de Futuro , in samenwerking met de evenementen- en  show firma Eventic . Beide bedrijven zullen de arena van Malaga omtoveren tot het decor voor een van de mooiste shows die in de hippische wereld bestaat en waar je van kunt genieten. 

Maar die vooral je interesse  op wekt van de vele prestigieuze namen, zowel van uit de media, sport of cultuur van Spanje, die zullen deelnemen aan de promotie en verspreiding van het speciale gala; het garanderen van een geweldige sfeer die de kwaliteit van de paarden zal demonstreren en de grote bijdrage die de Royal School Foundation heeft levert aan het nationale en internationale paardrijden, waardoor het  erfgoed en de rijkdom van Zuid-Spanje wordt ten toon gesteld.

 

De Koninklijke School zal een van de beste choreografieën uit de dressuur- en Vaquera -laten zien, dit alles wordt opgevoerd met Spaanse muziek en met de deelname van 26 Andalusische paarden gekleed in ouderwetse kleding uit de 18e eeuw , in de arena van Malaga .

 

De Tickets prijzen zijn familie vriendelijk geprijsd, Kinderen tot 4 jaar gratis van 5 tot 12 jaar, € 5 op elke locatie,

 

Ze zijn vanaf woensdag 13 juli online te koop op bacantix.com en lancesdefuturo.com . 

Maar ook aan de kassa van de Plaza de Toros de La Malagueta kun je vanaf 27 juli op de volgende tijden tickets kopen: vanaf maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 14:00 uur en van 17:30 tot 20:30 uur uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

ZORG DAT JE,JE REIS NAAR Spanje NOOIT VERGEET.

MEER SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

Wat gaan we ondernemen in Spanje?

Dit Is misschien ook interessant: