Gastvrij vakantieland Spanje


Spanje het meest gastvrije vakantieland

Dit vakantieland is het meest gastvrij!

Dit vakantieland is het meest gastvrij, dan Spanje is een van de meest homovriendelijke landen ter wereld. In alle uithoeken van het land worden er dan ook LGBTQ-evenementen georganiseerd, van Madrid tot Gran Canaria. Het maakt dus niet uit waar je heen gaat tijdens je vakantie in Spanje, je wordt overal met open armen ontvangen.

Spanje het meest gastvrije vakantieland. - Beleef Spanje

Beeld: Pixabay

Meest homo vriendelijke land in Europa

Spanje staat als Europees land bovenaan als het gaat om gastvrijheid. Volgens Travelgay.com is Spanje namelijk ongelofelijk open. Zo steeg het aantal boekingen van LGBTQ-mensen die Spanje als bestemming kozen vorig jaar met 70 procent ten opzichte van 2018.

reisaanbod-spanje - Beleef Spanje

In Madrid wordt jaarlijks het grootste Pride-festival van Europa gehouden, dat elke keer miljoenen bezoekers trekt. Ook Barcelona scoort hoog als het gaat om een openminded houding. Toeristen komen daar vooral af op het bruisende nachtleven en het mooie weer. Ook Sitges, een treinrit van een half uur ten zuiden van Barcelona, is favoriet.

Evenementen Spanje

Vergeet niet om een gaatje te prikken in je agenda om de Sitges Gay Pride bij te wonen. Het festival vindt dit jaar plaats van 3 tot 7 juni.

Ook in Barcelona weten ze wat feest vieren is. Op 26 en 27 juni vindt de Barcelona Gay Pride plaats.

Madrid én de Madrid Gay Pride – één van de grootste LGBTQ-evenementen in heel Europa – van 27 juni tot 5 juli bezoeken?

Kun je niet zo lang wachten? Op 7 tot 17 mei vindt de Maspalomas Gay Pride plaats in het homo paradijs van Europa: Gran Canaria. Gedurende tien dagen ben je getuige van shows, parades, pool parties en boottochten.

Bron: ANP

Bron: Zoover.nl en ANP

Overnachten

Booking.com

Autoverhuur - Sunnycars


Op vakantie  naar Spanje

Misschien ook interessant :

Wat gaan we ondernemen in Spanje?


«   »