In Málaga gaat op 27 november de Kerstverlichting aan maar zonder spektakel


In Málaga gaat op 27 november de Kerstverlichting aan maar zonder spektakel

Er zal dit jaar geen spectaculaire opening en ook geen muziek- en lichtspektakel zijn als op 27 november de kerstverlichting aangaat in Calle Larios. Toch heeft de gemeente Málaga besloten om het door gelaten gaan natuurlijk met alle daarbij horende maatregelen en beperkingen. Om de bewoners van Málaga in een moeilijke jaar toch nog een beetje feestelijk af te sluiten en hoop te bieden.

coronavirus

Op 27 november gaat de inmiddels beroemde kerstverlichting in de Calle Larios winkelstraat aan. Het verschil dit jaar met andere jaren is dat er geen opening show zal zijn en dat er dagelijks ook geen muziek- en lichtspektakel zal zijn om zo samenscholing van bezoekers te voorkomen. Andere jaren was het elke keer megadruk bij de shows en dat kan nu niet.

Booking.com

De gemeente weet nog niet wat er gaat gebeuren met het licht- en muziekspektakel maar men denkt erover na om de muziek de hele dag door te laten spelen. Zoals het er nu naar uitziet (maar alles kan snel veranderen) zullen de winkels wel open zijn en kan men wel winkelen in de Larios straat.

 

De kerst wordt dit jaar op een andere manier gevierd maar de kerstverlichting mag en moet niet ontbreken, ook niet dit moeilijke jaar aldus de gemeente Málaga. Daarom is men reeds begonnen met het installeren van de typische bogen en de kerstverlichting die weer spectaculair zal zijn.

Bron:  Spanje Vandaag

Wat gaan we ondernemen in Spanje?

Misschien ook interessant :


«   »