De mooiste kerstverlichting van dit jaar

Gepubliceerd op 9 december 2020 om 11:24


DE MOOISTE KERSTVERLICHTING VAN DIT JAAR in Spanje

Spaanse steden beknibbelen niet op hun kerstverlichting ondanks covid-19

Al hoewel Kerstmis dit jaar anders zal zijn vanwege de pandemie veroorzaakt door de covid-19 , hebben de steden van Spanje niet beknibbelt op de kerstverlichting om de straten en pleinen te verlichten.

Kerstmis zal dit jaar ongetwijfeld anders zijn . Ook de manier waarop we hier van kunnen en gaan genieten. De lichten waren niet zo massief als in voorgaande jaren en de licht- en kleurenshows kunnen niet plaatsvinden om de concentratie van mensen in de buurt te vermijden.

Hier kun je de mooiste kerstverlichting van dit jaar zien

Vigo

We beginnen onze tour door Vigo , dat beroemd is om zijn kerstverlichting. Een paar dagen geleden gingen de lichten van de Galicische stad aan, met een veel kleinere lichtshow dan normaal vanwege de pandemie.

DE MOOISTE KERSTVERLICHTING VAN DIT JAAR

Foto: Marta Vézquez Rodríguez / Europa Press

Wat kunnen we zien? De kerstverlichting van Vigo vind je in in de hoofd straten: een gigantische prachtige verlichting vind je op Gran Vía, een grote bal en een gigantische kerstboom, een sneeuwpop en honderden bogen die zijn verdeeld door de hoofdstraten en langs de gevels.

Booking.com

Madrid

De hoofdstad is ook niet achtergebleven wat de kerstverlichting betreft . Sinds eind november zijn de meest centrale en commerciële straten van Madrid gekleed in prachtige kerstkleuren.  

DE MOOISTE KERSTVERLICHTING VAN DIT JAAR

Foto: Jesús Hellín / Europa Press

Een gigantische boom in de Puerta del Sol , een andere op de Plaza Mayor , waar de traditionele kerstmarkt is geïnstalleerd en waar de gevels van het hele plein worden verlicht met tientallen kaarsen; een gigantische bal in Gran Vía; een gigantische menina in de Paseo del Prado ...

Malaga

Malaga verlicht opnieuw de beroemde Calle Larios , een klassieker in kerstverlichting. Uiteraard zullen er dit jaar geen lichtshows zijn om de mensenmassa te vermijden.

DE MOOISTE KERSTVERLICHTING VAN DIT JAAR

Barcelona

De stad Barcelona heeft ook een prachtige kerstverlichting , met een speciaal schema vanwege de pandemie, en de lichten gaan uit tijdens de avondklok. De nieuwigheid is dat dit jaar de lichten de markten zullen verlichten die door de hele stad worden gehouden om bezoekers naar deze plaatsen te lokken.

DE MOOISTE KERSTVERLICHTING VAN DIT JAAR

Foto: Kike Ricón / Europa Press

Granada

Van Malaga gaan we naar Granada, nog een stad met een van de mooiste kerstverlichtingen .  Meer dan twee en een half miljoen gloeilampen in de straten van Granada om te proberen  de winkelgebieden van van kerstsfeer te voorzien en de horeca een beetje te helpen.

DE MOOISTE KERSTVERLICHTING VAN DIT JAAR

MEER SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

Bron: 65ymas.com - Geschreeven door: Lola Santos

Wat gaan we ondernemen in Spanje?

Misschien ook interessant :


«   »