Zes campings aan de Costa Brava zijn door de Duitse ADAC onderscheiden als de beste van Europa

Gepubliceerd op 10 februari 2021 om 09:10


Zes campings aan de Costa Brava zijn door de Duitse ADAC onderscheiden als de beste van Europa

Zes campings in Girona zijn door de Duitse automobilistenclub ADAC onderscheiden als de beste van Europa . In heel Spanje zijn 16 campings onderscheiden.

ZES CAMPINGS AAN DE COSTA BRAVA ZIJN DOOR DE DUITSE ADAC ONDERSCHEIDEN ALS DE BESTE VAN EUROPA

Foto: Camping Delfin Verde 

Les Medes, van L'Estartit; de Amphora, Aquarius, La Ballena Alegre en Las Dunas, door Sant Pere Pescador; en de Delfín Verde, in Torroella de Montgrí, zijn de etablissementen die de onderscheiding hebben ontvangen in een online gala, met de prestigieuze Superplatz 2021 die wordt uitgereikt door de automobilistenclub.

Booking.com

Het is de club met de meeste leden in Duitsland met meer dan 20 miljoen gezinsleden.

De onderscheiding erkent hen als de beste van Europa en dat geldt ook voor de revalidatie van vorig jaar, draagt bij aan de prijzen van de ANWB van Nederland dit jaar aan zeven campings in de regio Girona met de prestigieuze TopCamping (gelijk aan in de 5-sterren categorie).

Zij zijn de Meden, van de Estartit; La Ballena Alegre, Las Dunas, l'Àmfora i Aquarius, door Sant Pere Pescador; Sandaya Cypsela Resort, Pals; en Laguna, van Castelló d'Empúries. De ANWB heeft in totaal 18 campings door heel Spanje onderscheiden.

De Associació de Càmpings de Girona, een referentie in de toeristische sector, benadrukt dat deze erkenningen het gebied positioneren als een toonaangevende bestemming en `` bevestigen dat Europese kampeerders de grote inspanningen van campings in investeringen waarderen en leiders blijven, ondanks de moeilijke omstandigheden. context van de Covid-19 pandemie ".

De Vereniging van campings van de graafschappen Girona is de oudste van Spanje, heeft 75 leden (meer dan 80 procent van de campings van de graafschappen Girona) en biedt ongeveer 120.000 verblijfplaatsen. Het totale aantal kampeerplaatsen in de regio is 135.000, waarmee de sector het eerste gereguleerde toeristenaanbod is.

Wat gaan we ondernemen in Spanje?

Misschien ook interessant :


«   »