De komende dagen kun je, je gasten weer uitzwaaien en welkom heten op de Spaanse vliegvelden

Gepubliceerd op 11 oktober 2021 om 14:35


De komende dagen kun je, je gasten weer uitzwaaien en welkom heten op de Spaanse vliegvelden

De komende dagen zal het weer mogelijk zijn om als niet reiziger de vliegveld terminals te betreden in Spanje. Tot nu toe was het zo dat vanwege de corona-maatregelen alleen passagiers die een vlucht moeten nemen of die zijn aangekomen in de terminals mogen zijn maar daar komt de komende dagen volgens de Spaanse vliegveldbeheerder Aena een einde aan.

De komende dagen kun je, je gasten weer uitzwaaien en welkom heten op de Spaanse vliegvelden

Het uitzwaaien en verwelkomen in de aankomst- en vertrekhallen van de Spaanse vliegvelden zal de komende dagen weer mogelijk worden. De restricties om de luchthavens binnen te mogen komen worden opgeheven, aldus de minister van Transport Raquel Sánchez afgelopen weekend, iets wat nu bevestigd is door de Spaanse vliegveld beheerder Aena.

Booking.com

Om samenscholing te voorkomen en een veilige omgeving te creëren voor reizigers mogen sinds de aanvang van de corona-pandemie alleen personen met een boarding pass, vliegveldpersoneel en noodzakelijke begeleiders die dat kunnen aantonen de vliegveld terminals betreden (KLIK HIER).

Het is nog niet bekend vanaf wanneer het voor iedereen weer mogelijk is om de luchthaven terminals te betreden maar het uitzwaaien en verwelkomen zal binnenkort in Spanje weer mogelijk zijn, wellicht al deze week.

 

De minister van Transport rechtvaardigt deze beslissing omdat de epidemiologische situatie veel beter is nu in Spanje en omdat er vanwege onder andere de corona-certificaten een betere controle plaatsvindt.

SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

bron:  SpanjeVandaag

Wat gaan we ondernemen in de regio Valencia?

Misschien ook interessant :


«   »