Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!


 romantische restaurants op Gran Canaria

Verrassend, gezellig, intiem en met een voortreffelijke keuken. Dit zijn de beste romantische restaurants die wij voorstellen voor een speciale avond op Gran Canaria

Een jubileum, een verjaardag, een bijzonder feest of gewoon een andere dag om je partner te verrassen. Elk excuus is goed om een van deze romantische restaurants op Gran Canaria te bezoeken . Plaatsen die een goede keuken combineren met een speciaal tintje in hun inrichting en locatie die de avond tot een onvergetelijk moment zullen maken.

LOS RESTAURANTES MÁS ROMÁNTICOS DE GRAN CANARIA

Met uitzicht op zee, midden in de natuur, midden in een tuin of midden op het strand. Klassiek, modern of gewoon origineel. We hebben het over romantische restaurants, plekken om te verrassen. Plekken om even weg te zijn van de drukte en het klassieke lawaai. Plekken waar de omgeving en de aankleding centraal staan ​​en waar je natuurlijk goed kunt eten. 

Deze selectie biedt alle ingrediënten om te slagen : een geweldige omgeving, prachtige landschappen en gastronomie, een combinatie die recht naar het hart gaat. Hieronder bieden we een paar van de  meest romantische restaurants op Gran Canaria:

Booking.com

Delicious Marta : door velen beschouwd als "het beste restaurant van Las Palmas de Gran Canaria". Deze plaats, gelegen aan de Pérez Galdós-straat, heeft een menu dat regelmatig verandert en een grote variëteit biedt, wat op zijn beurt een probleem vormt voor het diner: beslissen wat te eten tussen zoveel lekkernijen.

Don Quichot : in het hart van de stad Las Palmas de Gran Canaria, zijn ze sinds 1987 gespecialiseerd in op steen gegrild vlees, naast een uitgebreid menu met gerechten en uitstekende wijnen die zijn ontworpen om veeleisende fijnproevers te veroveren.

 

Samsara : Naast de Charca de Maspalomas wordt dit restaurant gepresenteerd als "een klein paradijs" dat de 5 zintuigen van de bezoeker activeert. De gerechten hebben een voortreffelijke presentatie en een explosie van smaken, waardoor het een van de sterke punten is van deze plek, die een goed aanbod aan wijnen en onmisbare desserts heeft.

 

Locanda El Roque : Gelegen in het Moyense gehucht El Pagador, is de plek ideaal om de zonsondergang en de zee vanaf het terras te voelen, terwijl u geniet van een cocktail, een kopje koffie of een van de verschillende desserts, die een handelsmerk zijn van huis.

Majuga : Gelegen in het Triana-gebied, maakt dit restaurant indruk met de bereiding van zijn gerechten en geeft het een vleugje moderniteit aan de restaurants van Gran Canaria met traditionele producten tegen een zeer redelijke prijs.

 

ZORG DAT JE JE REIS NAAR gran canaria NOOIT VERGEET.

 

SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

Wat kunnen we ondernemen op Gran Canaria

Dit Is misschien ook interessant: