Seks op het strand? Pas op voor ‘n fikse boete aan je (onder)broek 


Na een reusachtig dag tijdens je vakantie en een paar tropische cocktail heb je een goede idee om van een heerlijke zwoele zomer avond op een strand te gaan genieten. Je bent helemaal ‘in the mood’, er is toch niemand op het strand te zien… 

Nou wat lets go...? Denk even goed na voor je je strandjurk omhoog hijst , want een vrijpartij op het strand – hoe romantisch ook – zou weleens een ongezellige consequentie kunnen hebben.

seks op het strand en daarna een fikse boete aan je onderbroek

Een ondeugende avond op het strand of toch maar niet?

Een schurende bilnaad is nog je minst grote zorg. Je riskeert namelijk een fikse geldboete of zelfs gevangenisstraf als je op het strand van bil gaat. HomeToGo stuurde een aantal verliefde stelletjes op vakantie om de proef op de som te nemen.

 

Nee, grapje. Niet echt. Uit onderzoek (gewoon vanachter hun bureau) van de vakantiehuizenzoekmachine blijkt dat lekker knuffelen of stomende seks op het strand maar zelden écht een goed idee is. Voor een stuk of vijftien populaire, Europese stranden hebben ze op een rijtje gezet wat je riskeert met een vluggertje in de branding. Beter bestel je nog een drankje. Je ben namelijk veel goedkoper uit door ‘Sex on the Beach’ in een glas te bestellen. Die prijzen voor de populaire cocktail hebben ze voor ’t gemak – naast de boetes voor een wippertje – ook maar even vergeleken. Kun jij kiezen waar je liever je vakantiepoen aan uitgeeft.

 

Hoeveel nullen heeft de boete voor een nummertje aan de kust?

Je moet wel héél opgewonden zijn wil je bijvoorbeeld in het Griekse Elafonissi op het strand liggen vozen. Voor je het weet sta je twee jaar droog in de gevangenis. Kun je beter het bed induiken bij Villa Daphnis, weg van de drukte.

 

Romantiek op de camping

Of stel je voor: je eindigt na een wijntje (of twee, drie, vier) al rollebollend met je lover op het strand van La Côte des Basques in Biarritz. Als je gesnapt wordt, ga je voorlopig niet op vakantie. De boete bedraagt € 15.000. Dan kun je je beter terugtrekken in je tentje op de Franse camping dichtbij het strand.

 

En wat dacht je van een potje seks op het strand van Poetto in Italië? Dat kost je zeker je vakantiepotje voor de komende tien jaar. Maar liefst € 30.000 is de prijs voor een avontuurtje aan de kust van Sardinië. En zelfs in ons eigen Zandvoort kost het je  € 410 als je op de blote billen wordt getikt. Beter haast je je dus naar een niet-openbare plek waar je al je fantasieën op je (vakantie)vlam kunt botvieren.

Booking.com
Bron: Zoover.nl

«   »