Dakterrassen c.q. rooftop bars in de stad Valencia!

Beleef de leukste en mooiste dakterrassen van de stad Valencia

Dakterrassen Valencia - Ontdek en beleef de leukste en mooiste dakterrassen bars van Valencia. Ga eens borrelen en genieten in een van deze rooftop bars hoog boven het levendig stad en geniet van het prachtige uitzicht! voila hier een paar van de mooiste en leukste dakterrassen c.q. rooftop bars van de stad Valencia!

DAKTERRASSEN C.Q. ROOFTOP BARS IN DE STAD VALENCIA!

Met zoveel prachtige gebouwen - waaronder de gotische kathedraal van Valencia, La Lonja de la Seda en Torre de Santa Catalina, samen met de hypermoderne Ciudad de las Artes y las Ciencias, is het veilig om te zeggen dat de skyline van Valencia er een is om te waarderen vanaf een dak. Het is dan ook geen verrassing dat er overal in de stad talloze rooftop- en terrasbars te vinden zijn. Hoewel veel van hen tot hotels behoren, zijn alle uitstekende bars op het dak van Valencia op deze lijst open voor het grote publiek.

Booking.com

Terras van 270º - Hotel Barceló Valencia:

Tussen het stadscentrum en de Middellandse Zee, met uitzicht op de zachte rondingen van de Ciudad de las Artes y las Ciencias, ligt het Barceló Valencia , met zijn L-vormige dak, omzoomd door een terras met uitzicht in drie richtingen (vandaar de 270 graden). Ze doen hier een gemene mojito, hoewel de aardbei-daiquiri een zoet en verfrissend tegengif is voor de middagzon. Als het daar te warm wordt, is er ook een lounge met airconditioning.

Adres: Hotel Barceló Valencia,

Av. de França, 11, 46023 València, Spanje

 

Zomertijd

Openingstijden: Het terras is het hele jaar door open,  als het weer het toelaat.

  • Zondag t/m donderdag van 16.00 uur tot 12.00 uur
  • Vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 01:00 uur.

La Terraza del Miramar

Waarom op het strand zijn als je erboven kunt zijn? Op de vierde verdieping van het Miramar Hotel is deze cocktailbar in de zomer geopend voor het publiek. Het is een behoorlijke ruimte, met tafels in de schaduw en ligstoelen aan de voorkant, waar je door de versterkte glazen galerij uitkijkt over de zanderige kust. De specialiteit van het huis is de Agua de Valencia : een mix van sinaasappelsap, wodka, gin en cava.

 

Adres: La Terraza del Miramar Rooftop 

Passeig de Neptú, 32, 46011 València, Valencia, Spanje

Tel: +34963715142

Website

 

Boetiekhotel Blanq

De zomer is de beste tijd om toegang te krijgen tot een rooftopbar in Valencia. Blanq is bijvoorbeeld een van de vele daken van een hotel – in dit geval de Blanq Carmen – maar nog steeds open voor het publiek van mei tot begin september. De kleine ruimte, met een zwembad, gezellige ligstoelen en rieten stoelen, ligt direct naast de kronkelige Turia-tuinen en biedt uitzicht op de imposante gotische Torres de Serranos. Klassieke cocktails, meestal met ijs, passen goed bij de hitte overdag.

Adres: Calle Blanquerias 11, 46003, Valencia 

 

ATIC Resto Bar

Hoewel het misschien niet het meest uitgestrekte of boeiende uitzicht op Valencia biedt, is ATIC Resto Bar moeilijk te verslaan als het gaat om de sfeer op het dak. De ruimte is opgedeeld in een bar en een restaurantgedeelte, gevuld met groene planten en een vleugje elegantie, zoals de blauw-witte bekleding, de parasols afgewerkt met kleurrijke franjes en het fijne, decoratieve porselein. De zelfgemaakte cocktails zijn een echte hit: bijvoorbeeld de Old Velvet, een blend van single malt whisky, anijs, muscovadosuiker en sinaasappelschuim.

Adres: Carrer de Muñoz Seca, 6, 46010 València

Tel: +34963545176

Website

 

La Terraza VLC Urban Club

Op zoek naar een rooftopbar met sfeer? Als dat zo is, probeer dan La Terraza VLC Urban Club, aan de noordkant van Turia Park. Vermoedelijk zijn het de uitstekende uitzichten die mensen hier trekken tijdens de openingsmaanden van mei tot oktober. Hoogstwaarschijnlijk is het echter het grote zwembad, dat ogenschijnlijk voor de hotelgasten is - maar als je voorbereid bent, controleert niemand. De bar serveert alle normale bieren, huiswijnen en cocktails, en er is een goede keuken die gastronomische hamburgers van rundvlees, groenten of kip met frietjes serveert.

Adres: Av. de Pius XII, 4, 46009 València

Tel: +34609481748

Website

 

Ateneo Sky Bar en Restaurant

Als u op zoek bent naar de bar op het dak met het beste uitzicht in Valencia, dan is Ateneo misschien wel de juiste keuze, met uitzicht op de Plaza del Ayuntamiento en het stadhuis van Valencia. Voor een nog beter zicht ga je verder naar de Ateneo Mirador, die 360 ​​graden uitzicht over de stad biedt. Er is een uitgebreide wijnkaart per fles, waar u veel rode en witte wijnen kunt vinden uit de lokale wijnregio's van Valencia, DO Valencia en DO Utiel-Requena.

Adres: Plaça de l'Ajuntament, 18, Sexta Planta, 46002 València

Tel: +34670006161

Website

 

Restaurantpanorama

Verder langs de belangrijkste pier van de jachthaven van Valencia, en met een prachtig uitzicht over Cabanyal Beach, ligt Restaurant Panorama, een van de meer gevestigde rooftopbars van de stad. Hoewel het in de eerste plaats een overdekt restaurant is – zij het met kamerhoge ramen – is er in de zomermaanden een buitenterras en een bar geopend. De drankenkaart is gevarieerd, dus er is een drankje voor elke gelegenheid - van een koud biertje in de zon tot een fles Dom Pérignon Champagne voor die feestelijke momenten.

Adres: Plaça de l'Ajuntament, 18, Sexta Planta, 46002 València

Tel: +34670006161

Website

 

Jachthaven Atarazanas Terras

Gelegen op de 8e verdieping van Hotel Marina Atarazanas, telefoon 96 320 30 10 (gelegen in Plaza Tribunal de las Aguas nº5, zeer dicht bij het Clock-gebouw), dit terras is perfect om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de jachthaven van Valencia, vergezeld van chill muziek uit.

Overdag is het perfect om te genieten van een kopje koffie, een cocktail of een snack; 's Avonds zijn cocktails de sterren van dit terras met een relaxte sfeer in een gebied nabij de haven van Valencia.

De Terrace Marina Atarazanas is een perfecte plek om na het werk te genieten, te kletsen met vrienden op een ontspannen plek of te genieten van de nacht met een rustige sfeer onder het genot van een drankje. 

Adres: Plaza Tribunal de las Aguas nº5 Valencia

Tel: 96 320 30 10

 

Sky del Marina

Marina Beach Club biedt een iets exclusievere rooftopbar-ervaring. Deze chique plek, ingeklemd tussen de jachthaven en het strand van Cabanyal, heeft een zwembad en een restaurant, maar ook clubavonden in het weekend. Ook in het weekend kun je – mits je met een groep van vier tot zes personen bent – ​​terecht bij hun thema-muziek- en dineravonden. Op vrijdag is het swingmuziek; hits uit de jaren '60 tot heden vullen de lucht op zaterdag, en op zondag wordt er een spirituele eet- en muzieksessie gehouden.

Adres: Marina Real Juan Carlos I, s/n, 46024 Valencia

Tel: +34963817171

Website

WAT GAAN WE ONDERNEMEN IN VALENCIA

Dit Is misschien ook interessant: