Verschilende Video’s van het noodweer aan de Middellandse Zeekust


Het noodweer heeft tijdens de storm Gloria flink huisgehouden in de regio’s Murcia, Alicante, Valencia, Castellón en de Balearen eilanden en de storm verplaatst zich nu richting Catalonië en het noorden van Spanje. Hieronder enkele video’s van de storm, de wilde zee, hoge golven en de gevolgen daarvan zoals: Alicante, Platja Patacona (Valencia),Cullera, Sagunt, Almenara, Gandia, Benidorm, Benissa, Javea, Albufereta, Cabo de Palo (Murcia), Ibiza

Zoals in andere artikelen te lezen is, is er veel sneeuw gevallen in het achterland van de provincies Murcia, Alicante, Valencia en Castellón langs de Middellandse Zeekust. Dat heeft geleid tot afgesloten snelwegen, onbegaanbare wegen en van de buitenwereld afgesloten dorpen in het binnenland.

Noodweer spanje

Langs de kust was er echter veel overlast door de enorm hoeveelheid regen die is gevallen en de wilde zee met hoge golven die het water tot ver landinwaarts duwde. Hieronder enkele video’s die we gevonden hebben op de websites van de lokale en regionale kranten in de provincies Murcia, Alicante, Valencia, Castellón en de Balearen eilanden.

Platja Patacona (Valencia)

Cullera

Sagunt

Almenara

Gandia

Benidorm

Benissa

Javea

Albufereta

Cabo de Palo (Murcia)

Ibiza

Alicante

Misschien ook interessant :

Overnachten

Booking.com

Autoverhuur - Sunnycars


Vakantiehuizen


Campings in Spanje


Ontdek Spanje op z'n Hollands!


Zoek, Vergelijk en Boek je ticket


Op vakantie  naar Spanje


Met de Camper door Spanje

Wat gaan we ondernemen in Spanje?


«   »