Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!

“Wat weet jij over Spanje” test

Je gaat regelmatig naar Spanje op vakantie, of misschien ben je wel een overwinteraar of heb je, je thuisland verruild met Spanje. Maar wat weetje van de mensen, de cultuur, de geografie,   gastronomie en de taal van Spanje. Beantwoordt de vragen die gesteld worden in deze Quiz over Spanje en alles wat er zo met Spanje te doen heeft en kun je zelf  testen of je Spanje een beetje kent. De vragen zijn niet al te moeilijk maar ook niet te makkelijk. De een zal denken is dit alles,  een ander zal er achter komen dat het eigenlijk best tegenvalt.

spanje-quiz

Spanje is voor miljoenen Belgen en Nederlanders een ideaal vakantieland en velen komen er al meerdere jaren en zelfs meerdere keren per jaar. Sommige van de SpanjeVandaag lezers hebben het geluk al in het land te wonen en zullen wellicht de vragen wat beter kunnen beantwoorden maar er zullen er ook weer genoeg zijn die niet zo goed geïntegreerd zijn in Spanje en de antwoorden niet zo snel weten.

Powered by

SpanjeQuiz onderscheidt zich door zijn focus op korte, boeiende video’s. Elke video presenteert een foto van een locatie ergens in Spanje of vragen over Spanje. Het is een leuke en uitdagende manier om meer te leren over de diverse en adembenemende landschappen, geschiedenis en cultuur van Spanje.

 

Of je nu een doorgewinterde Spanje-kenner bent of gewoon nieuwsgierig naar dit prachtige land, SpanjeQuiz heeft voor elk wat wils. De video’s zijn kort en toegankelijk, waardoor ze perfect zijn voor een snelle quizpauze. Bovendien is het een geweldige manier om je voor te bereiden op je volgende reis naar Spanje.

 

Test hier je kennis van Spanje KLIK HIER >>>

Populaire Vakantiereizen naar Spanje

Populaire Activiteiten in Spanje

Powered by GetYourGuide