San Sebastian fietstour in Donostia /San Sebastián

Fietsen in San Sebastian is dé ideale manier om de stad te ontdekken, want de stad is zeer fiets-vriendelijk. Er zijn veel fietspaden in de stad en ook is het ideaal om langs het strand te fietsen.

De San Sebastian fietstour is een perfecte kennismaking met de stad. Je ziet het beste van de stad en krijg je een goede indruk van San Sebastian. Een lokale Nederlandstalige gids neemt je mee langs de mooiste bezienswaardigheden, maar je ontdekt ook verborgen parels.

Fietsen in San Sebastian - Beleef Spanje

Fietsen in San Sebastian met een gids

Fietsen in San Sebastian

Ga je binnenkort op vakantie naar Spanje en ga je naar Baskenland? ga dan zeker naar San Sebastian en Bilbao. In San Sebastian is van alles te doen, maar wil je de stad op een leuke, veilige en informatieve manier ontdekken? Ga dan fietsen in San Sebastian met een gids en hoor het verhaal van een local. De gids zal je tijdens de fietstour vertellen wat de beste pintxo-barren (pintxos zijn Baskische tapas) zijn, waar je kunt surfen of gewoon het beste kan genieten van het strand. San Sebastian biedt de perfecte combinatie van activiteiten en rust.

Booking.com

Ontdek, beleef en geniet de stad met deze tours in SAN SEBASTIAN

  Fietsen in San Sebastian

  San Sebastian (ook wel Donostia door de inwoners van de stad genoemd) is de mooiste stad van Noord Spanje en misschien wel van heel Spanje. Het is een relatief kleine stad met zo´n 200.000 inwoners, maar toch lijkt het niet een hele kleine stad, omdat deze stad zoveel te bieden heeft. Tijdens de fietstour fiets je samen met de gids door het oude centrum, de historische gebouwen, de heuvels, maaar ook het normale en surfstrand. De gids zal dan meer vertellen over de historie van de stad, maar ook over de geschiedenis van het Baskenland. Fietsen in San Sebastian is dé ideale manier om de stad te ontdekken, want de stad is zeer fiets-vriendelijk. Er zijn veel fietspaden in de stad en ook is het ideaal om langs het strand te fietsen.

  Fietsen in San Sebastian mag niet ontbreken aan je stedentrip. In 2,5 uur tijd alle highlights 

  Fiets met je eigen privé gids langs de highlights. Wil je de route aanpassen? Dat kan! 

  Wat je niet mag missen in San Sebastian

  San Sebastian

  San Sebastian is een kleine stad, maar er is veel te doen. Als je een paar dagen in San Sebastian bent moet je zeker de typisch Baskische tapas (pintxos) gaan eten in het oude deel van de stad (Parte Vieja), ook is het leuk om de Monte Urgull en de Monte Igueldo te beklimmen. De Monte Urgull is niet te missen door het Christusbeeld wat boven op het kasteel staat. De Monte Igueldo ligt aan de andere kant van de baai en hier is een leuk attractiepark te vinden. Het is ook leuk om te golfsurfen in San Sebastian. San Sebastian heeft namelijk 2 verschillende strand (Playa de la Concha en Playa de la Kutxa). Op Plaza de la Kutxa is het mogelijk om te golfsurfen (er zijn vele winkels in de buurt waar je de spullen voor een dag kunt huren) en Playa de la Concha is meer voor de families. Beide stranden zijn erg leuk. Kortom, San Sebastian is een fantastische stad, en naast fietsen in San Sebastian is hier van alles te beleven! 

   

  Fietsen in San Sebastian met Baja Bikes maakt je vakantie pas echt compleet!

  Bron: Baja Bikes

  Wat gaan we ondernemen in San Sebastián

  Dit Is misschien ook interessant: