Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!

Waar kun je in Spanje vliegen in een ballon?

Gepubliceerd op 18 december 2020 om 13:12


WAAR KUN JE IN SPANJE BALLONvaren?

Waar kun je in Spanje vliegen in een ballon? Vliegen in een ballon is een unieke ervaring waarmee je de wereld onder je op een andere manier zult zien en kennen leren.

WAAR KUN JE IN SPANJE VLIEGEN IN EEN BALLON?

Vliegen in een ballon is een van de meest indrukwekkende actieve vrijetijdservaringen , een van die ervaringen die je niet onverschillig zullen laten als je het probeert. Het is niet alleen het gevoel dat je plotseling vleugels hebt en in de huid van een vogel kruipt. Het is in contact komen met de natuur , nieuwe sensaties ervaren  en leren hoe een vervoermiddel werkt, de ins en outs waarvan de schrijver Jules Verne al heeft onthuld in zijn werk Five Weeks in a Globe .

Booking.com

Waar te vliegen in een ballon

Er zijn veel plaatsen die te zien zijn vanuit een heteluchtballon. In Spanje vindt u verschillende geaccrediteerde sites om dit soort ervaring op te doen in verschillende provincies. 

En ook buiten onze landsgrenzen zijn er veel mogelijkheden. Als je naar een exotische plek gaat waar de natuur geweldig is of architectonische constructies opvallen, dan zal het interessant zijn om deze mogelijkheid op te nemen in de routes die je plant.

Hieronder stellen we vijf plaatsen voor waar u van de ervaring zult genieten.

In Spanje

  • Castilië en Leon. Dankzij de meteorologische kenmerken is deze autonome gemeenschap een goede plek om te genieten van een ballonvaart. Valladolid, Segovia, León, Palencia, Salamanca of Ribera del Duero zijn slechts enkele van de locaties die kunnen worden overgevlogen.
  • Centrum. Een van de meest voorkomende locaties om van deze bijzondere reis door de wolken te genieten, is het midden van het schiereiland. Madrid heeft veel bedrijven die zich hieraan toeleggen en ze doen dit in twee zeer verschillende gebieden: ten westen van de stad en in Aranjuez. Evenzo is Toledo een van de andere steden die dit soort ervaringen organiseren.  

MEER SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

Bron: 65ymas.com - Geschreven door Teresa Rey

WAT KUNNEN WE ONDERNEMEN IN SPANJE

Misschien ook interessant :


«   »