Spain Food Nation


nieuwe campagne SPAIN FOOD NATION

Spain Food Nation, nieuwe campagne om de voortreffelijkheid van Spaans eten in het buitenland te promoten

Het ministeries van Landbouw, Visserij en Voedsel en Industrie, Handel en Toerisme hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om op een twintigtal internationale markten een promotiecampagne uit te voeren om het buitenlandse imago van Spaanse producten zoals olijfolie, Spaanse ham en wijn te versterken. .

 elpais.com. - Beleef-Spanje.nl

Beeld: elpais.com

De regering heeft 4 miljoen euro uitgetrokken voor haar toezegging om voedsel uit Spanje te promoten en meer zichtbaarheid te geven, zoals Spaanse wijnen, tafel-olijven, olijfolie, sinaasappels, Spaanse hammen noem het maar op. Er zijn genoeg uitstekende Spaanse producten te vinden die de moeite waard zijn om in het buitenland te promoten. Daarom is men een actie gestart om tot juni 2021 via ‘Spain Food Nation’ de Spaanse producten en etenswaren te promoten die tot de producten behoren die het meest zijn getroffen door de COVID-crisis. 19

De campagne, Spain Food Nation , benadrukt de kwaliteit en excellentie van Spaans voedsel en voorziet marktagenten van alle informatie die nodig is om de internationale marketing van Spaans voedsel te promoten.

Gecoördineerd door ICEX Spain Export and Investments, ontwikkelt de campagne die deze week begint en verschillende acties zal hebben tot juni 2021, het beeld van Spanje als een land dat veilig Europa en de wereld voedt.

Gericht op het promoten van olijven en olijfolie, wijn of vis, zal het ook activiteiten bevatten om de gedifferentieerde kwaliteit van vlees en gezouten vlees, fruit en groenten, azijn, saffraan en andere Spaanse kruiden te benadrukken.

Zoals gerapporteerd door het ministerie van Landbouw, zal er speciaal worden verwezen naar de ecologische duurzaamheid van het land met de grootste biologische productie in Europa en zullen ook de voedselveiligheid van producten en innovatie die worden toegepast op de productie van agro voedingsmiddelen worden benadrukt.

Booking.com

Bovendien zullen de onderscheidende bedrijfswaarden van de agrovoedingssector die tijdens de gezondheidscrisis aan het licht zijn gekomen en die duidelijk zijn geworden in de inspanningen die zijn geleverd om de voedselcorridor te garanderen die de bevoorrading in Spanje, Europa en de rest van buitenlandse markten heeft verzekerd, worden onderstreept. , evenals in de diversificatie van de productie naar de productie van sanitair basismateriaal in een tijd van grote wereldwijde vraag.

De campagne zal zich richten op het genereren van inhoud voor zeer prestigieuze internationale media (algemeen, lifestyle en sector) en op de organisatie van public relations-evenementen. Het is op zijn beurt gericht op professionals en consumenten met een hoge koopkracht.

 

Naast een website (in het Engels) met veel uitgebreide informatie, nieuws en artikelen over de Spaanse producten, zijn er ook gerechten, foto’s en veel meer achtergrondinformatie te vinden. Daaronder ook deze onderstaande korte video’s met een korte Spaanse les over hoe men bepaalde typische Spaanse producten uitspreekt.

Bron:  Spanje Vandaag

WAT GAAN WE ONDERNEMEN IN SPANJE

Misschien ook interessant :


«   »