Een caravan waarmee u reist zoals in een vijfsterrenhotel

Gepubliceerd op 3 mei 2021 om 08:29


EEN CARAVAN WAARMEE U REIST ZOALS IN EEN VIJFSTERRENHOTEL

Deze caravan is zo ontworpen dat elk uitje een belevenis wordt

Zoals te horen is zijn er nog nooit zoveel campers verkocht als dit jaar maar hoe mooi ook een camper is je hebt toch een auto en/of scooter nodig om je te verplaatsen om de omgeving te bewonderen. Daarom is dit misschien een oplossing een caravan van wel heel bijzondere klasse, een caravan met alles erop en eraan. Met een caravan reizen of op vakantie gaan met je huis op sleeptouw betekend vaak dat je comfort moet opgeven, maar alternatieven als deze bewijzen het tegenovergestelde.

EEN CARAVAN WAARMEE U REIST ZOALS IN EEN VIJFSTERRENHOTEL

Het is de Jayco Eagle Travel Trailer en het is een caravan die elke reis kan veranderen in een ervaring die weinig jaloers is op een verblijf in een vijfsterrenhotel. 

Het is een caravan vol comfort, zodat het de inzittenden aan niets ontbreekt. Opbergruimtes zijn talrijk aanwezig en zijn verdeeld over de gehele caravan. 

Overal vinden we lades, kasten en gaten om al onze eigendommen in op te bergen, ongeacht de grootte. Juist, wat in de Eagle Travel Trailer niet ontbreekt, is ruimtelijkheid.

Booking.com

De Caravan biedt plaats aan maximaal vijf personen

In deze caravan kunnen maximaal vijf personen reizen dan de afmetingen zijn 12,5 meter lang, bijna 2,5 meter breed en 3,72 meter hoog is. Met deze enorme afmetingen is het geen wonder dat het een uitzonderlijke levensstandaard aan boord biedt. Je moet er natuurlijk wel de juiste auto voor hebben om met deze caravan door het prachtige Spaanse landschap te reizen.

Qua afwerkingen worden hoogwaardige materialen gebruikt, zowel wat betreft het hout dat voor al het meubilair wordt gebruikt als bijvoorbeeld voor het parket dat op de vloer wordt gebruikt. 

De verwarmings- en airconditioning systemen, het vensterglas en de isolatiematerialen waarmee de caravan is gemaakt, zorgen ervoor dat de inzittenden in geen geval koud of warm hebben.

Een kingsize bed, samen met een grote slaapbank, maakt het mogelijk om maximaal vier volwassenen en één kind te laten overnachten. De alternatieven om de caravan te personaliseren en aan te passen aan de smaak van elke gebruiker of gezin zijn praktisch eindeloos. 

 

De limiet wordt voornamelijk bepaald door het maximale budget dat we aan deze reisgenoot willen uitgeven. De prijs van de meest basale variant begint bij bijna 60.000 euro, een bedrag dat aanzienlijk zal en kan stijgen afhankelijk van de uitrusting en het niveau van luxe dat we willen inbouwen. Nou ja een goede camper is ook niet veel goedkoper.

Om de Eagle Travel Trailer in meer detail te zien, kun je de volgende video bekijken.

SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

Wat gaan we ondernemen in Spanje?

Misschien ook interessant :


«   »