Vliegveld Corvera in Murcia krijgt een nieuwe Belgische vliegroute erbij


Murcia-Corvera wordt verbonden met het vliegveld Brugge-Oostende (Brujas-Ostende).

TUIFly heeft bekend gemaakt dat vanaf 4 april 2020 een nieuwe vlieglinie tussen Murcia-Corvera naar het vliegveld Brugge-Oostende begint.

TUIFly gaat volgend jaar twee keer in de week, op zaterdag en woensdag vanaf Murcia-Corvera een verbinding aan met het Belgische vliegveld Brugge-Oostende (Brujas-Ostende) waardoor er wekelijks naar drie verschillende vliegvelden in België wordt gevlogen.

Vliegveld Corvera in Murcia krijgt een nieuwe Belgische vliegroute erbij - Beleef Spanje

Nieuwe Belgische vliegroute

Goed nieuw voor alle Belgische vakantiegangers en tweede woningbezitters in Murcia want TUIFly heeft aangekondigd vanaf 4 april 2020 naar een nieuwe Belgische bestemming te vliegen. Op zaterdag en woensdag zal Murcia-Corvera verbonden zijn met het vliegveld Brugge-Oostende (Brujas-Ostende).

 

Deze vliegtuigen vertrekken op beide dagen om 9.45 uur in Murcia-Corvera om in Brugge-Oostende om 12.15 uur te landen. De terugvlucht zal plaatsvinden van 13 uur met om 15.35 uur de aankomst Murcia-Corvera.

 

Samen met deze nieuwe vliegroute naar Brugge-Oostende zal TUIFly ook volgend jaar zomer weer vliegen naar Antwerpen-Deurne (Amberes) en Brussel-Charleroi.

 

De luchtvaartmaatschappij Volotea (afkomstig uit Murcia) heeft ook nieuwe routes aangekondigd zoals gedurende de wintermaanden vanaf Murcia-Corvera naar Gran Canaria. Daarnaast zal de Spaanse maatschappij de vluchten naar Asturië volgend jaar zomer handhaven en uitbreiden met vluchten naar Bilbao vanaf 27 maart 2020.

 

Dit wordt de derde route die de internationale luchthaven van de regio Murcia met België verbindt, aangezien de bestaande verbinding met Antwerpen en Charleroi, ook geëxploiteerd door Tui.

Overnachten

Booking.com

Autoverhuur - Sunnycars


Zoek, Vergelijk en Boek je ticket

Misschien ook interessant :


«   »