Benut je vrije dagen rond de kerstdagen optimaal


Maak optimaal gebruik van je vrije dagen ron de kerstdagen

Als je nog een paar vakantie c.q. vrije dagen over hebt dit jaar, prima! Dan kun je dit jaar nog 12 dagen van een heerlijke vakantie gaan genieten en daar heb je maar 5 vrije dagen voor nodig

Heb jij nog een paar vrije dagen over van dit jaar? Goed nieuws voor jou! Je hoeft slechts vijf vrije dagen op te nemen om aan het einde van dit jaar te genieten van een 12-daagse vakantie. Hoe jij die vakantie het beste kunt invullen? Wij geven je enkele suggesties. Lees je mee?

BENUT JE VRIJE DAGEN ROND DE KERSTDAGEN OPTIMAAL - Beleef Spanje

Kerst valt dit jaar op woensdag & donderdag. Neem maandag 23 en dinsdag 24 december een dagje vrij en je hebt al bijna een week te pakken. Plak jij daar 27, 30 en 31 december ook nog aan vast? Dan ben jij twaalf dagen achter elkaar vrij; van 21 december 2019 t/m 1 januari 2020.

Zoek de zon op!

Vrije dagen kerst; Spanje Hoe lekker is het om kerst te vieren in Spanje? Geen familiegedoe, geen kerststress en geen guur winterweer. Wij zouden het wel weten… Waar je jouw twaalf vrije dagen het beste kunt besteden?

Ga jij je kerstvakantie vieren in Spanje dit jaar? Zo, ja waar ga je heen naar de zuidelijke Costa's of naar de zonnige Canarische eilanden. 

Wij hebben wat tips en aanbiedingen voor een fijne kerstvakantie in Spanje hieronder! 

 

Kerstvakantie 2019

Op 21 december 2019 gaan de scholen dicht, dat betekent dat je lekker met de hele gezin/familie heerlijk weg kunt met de kerstvakantie!

Nou blijft alleen nog de vraag: wáár ga je heen?  Lekker dichtbij, goed 3 uur vliegen en je bent op een fijne bestemming in Spanje!

Overnachten

Booking.com

Autoverhuur - Sunnycars


Vakantiehuizen


Naar de zon met kerst?

Rinkelen de jingle bells dit jaar op het strand voor jou? Het zou zomaar eens kunnen, als jij een zonvakantie boekt in de kerstvakantie 2019!

Regio Noord, Midden én Zuid hebben kerstvakantie van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020. Ontsnap aan de kou en geniet ook in de winter volop van de zon!

Vind jouw zonnige kerstvakantie!

Kerstmis was nog nooit zo sfeervol SUNtip helpt je bij het vinden van de mooiste vakantie tijdens de meest magische dagen van het jaar!

Geen zin in de koude kerst, verplichte familiebezoekjes en oliebollen? Een vakantie naar de zon is het antwoord! Je ontsnapt aan de kou, gaat met de mensen die je het liefst om je heen hebt en in plaats van oliebollen en kerstkransjes staan er lokale lekkernijen op het menu! Op deze plekken is het warm tijdens de kerstvakantie, dus waar ga jij het jaar warm afsluiten?

Als je denkt aan de kerstvakantie, denk je waarschijnlijk aan een dik pak sneeuw, koude temperaturen en kerstbomen. Aan sneeuwpoppen bouwen met de kinderen of misschien wel het houden van een sneeuwballengevecht. Maar wat dacht je ervan om de feestdagen door te brengen onder de stralende zon op een prachtig strand met palmbomen, omringd door gezellige restaurants en tavernes en een ruim aanbod aan leuke bezienswaardigheden? 

Sluit het jaar af met je familie op een prachtige bestemming. Zo ben je weer helemaal klaar voor het volgende jaar! 

Voordelige vliegtickets met kerst naar Spanje

Op Vliegtickets.nl vind je vlug een overzicht, welke vliegmaatschappij de beste en goedkoopste vliegtickets voor jou in de aanbieding hebben. 

Iedereen kiest voor een andere invulling van de kerstvakantie. Terwijl de één kiest voor een romantische kerststad, gaat de ander liever een weekje naar de zon! Wat je ook wilt, wij hebben de perfecte kerstvakantie voor jou! 

Waar heel Nederland de straat op gaat met een dikke winterjas, sjaal en misschien zelfs wel een ijsmuts, kun jij in de decembermaand prima in Spanje vertoeven. Wacht niet langer en bekijk onze vakantiebestemmingen.

Met sneeuw, kou en de feestdagen kan het fijn zijn om er even tussenuit te gaan in december. Door de feestdagen hoef je vaak minder vakantiedagen op te nemen om even lekker op vakantie te gaan en de kou in Nederland te ontvluchten. Vlieg bijvoorbeeld tijdens een zonvakantie december naar de aangename temperaturen van de Canarische Eilanden.  Een vakantie december is het ideale moment om de zomer tussentijds op te zoeken en een shot vitamine te nemen. 


«   »