Beleef Spanje » Alicante informatie – vakantie Alicante » Alicante airport – vliegveld Alicante – Praktische informatie


Alicante airport (alc)

Vliegveld  Alicant -  Airport  Alicant - Praktische info over de Luchthaven  Alicant

Aeropuerto Alicante beter bekend als Alicante Airport deze luchthaven heet eigenlijk Alicante -Elche Miguel Hernández. Hier vind je praktische informatie en tips van het Spaanse vliegveld Alicante voor je vakantie naar de stad Alicante en de Costa Blanca. De luchthaven Alicante met de vertrektijden, aankomsttijden van de vluchten, parkeren op het vliegveld, Vliegtickets, Openbaar vervoer naar het centrum van Alicante en naar de gehele Costa Blanca en Airport shuttle bus, taxi en auto huur. Airport Alicante ligt 9 kilometer zuidwestelijk van de stad Alicante op ongeveer 25 bus-/auto minuten van het historisch centrum. Het vliegveld is de toegangspoort tot de Costa Blanca

Aeropuerto Alicante beter bekend als Alicante Airport 

Praktische Informatie Alicante Airport

Alicante airport ligt aan de Costa Blanca zuidwestelijk van de stad Alicante, Spanje. Het vliegveld van Alicante is zeer goed bereikbaar via de snelwegen A-7 en AP-7, het vliegveld wordt al vroegtijdig op de borden aangegeven.

De volgende maatschappijen vliegen naar Alicante.

  • Eindhoven: Ryanair en Transavia
  • Rotterdam: Transavia
  • Amsterdam: Transavia en Vueling
  • Maastricht: Ryanair
  • Düsseldorf: Eurowings, Norwegian Airlines
  • Weeze Niederrhein: Ryanair 
Booking.com

De complete lijst van Luchtvaartmaatschappijen die vliegen op Alicante vind je via deze link:  Airlines Alicante Airport

Lokatie:

  • Alicante Airport 03071 Alicante España
  • Alias: Alicante-Elche Airport en El Altet Airport
  • IATA airport code: ALC

Gps Coördinaten

Lengtegraad: 0° 34' 0'' W

Breedtegraad: 38° 16' 59'' N

Tel.:+34 913211000
Tel.:+34 902404704 

Airport Alicante

Live Arrivals & Departures

Officiële parking Alicante-Elche Airport

De beste service voor de meest concurrerende prijs. Bespaar tijd en geld Reserveer online .

Algemeen Parkeergelegenheid P1 van de luchthavenvan Alicante-Elche garandeert u de beste service tegen de meest concurrerende prijs. Het parkeren is strategisch gelegen op een paar meter van de terminal, die binnen een minuut toegankelijk is. De ideale optie voor reizen, maar ook om passagiers mee te nemen of op te halen. Motorfietsen parkeren is niet toegestaan; Er is een gratis zone om te parkeren naast de parkeerplaats voor lang parkeren.

Long - parkeren PL de luchthaven van Alicante-Elche is de ideale keuze voor uw vakantie of lange - termijn optie, drie minuten van de terminal. De beste kwaliteit voor de beste prijs. Voertuigen met een hoogte van meer dan 2,10 m worden toegelaten. Motorfietsen parkeren is niet toegestaan; Er is een gratis zone om te parkeren naast de parkeerplaats voor lang parkeren.

De voorkeur parking van de luchthaven van Alicante-Elche biedt de snelste en meest handige service. Gelegen op de vierde verdieping van de algemene parkeerplaats P1, met onafhankelijke in- en uitgangen, deze is direct verbonden met de inchecklobby. Maak u geen zorgen over uw voertuig met volledig vertrouwen en veiligheid.

De parking buiten  de luchthaven van Alicante-Elche ligt in de winkels naast de terminal gebouw. De ideale optie om passagiers op een behendige manier weg te zetten of op te halen sinds het parkeren minder dan 15 minuten kost is gratis. Zonder meter. Kus en vlieg!

Alicante bussen

De Airport Alicante-Elche ligt 9 kilometer zuidwestelijk van de stad Alicante

Alicante en Elche bussen

Verschillende buslijnen verbinden de luchthaven met het centrum van Alicante en Elche.

Bussen andere bestemmingen

Het vliegveld is verbonden met de steden Torrellano, Benidorm, Calpe, Santa Pola, Guardamar en Torrevieja, en de stad Murcia.

Trein-Tram

De TRAM van Alicante, geleid door Ferrocarrils van de Generalitat Valenciana, biedt een grootstedelijke en regionale dienst van treinen en trams langs de Costa Blanca, tussen de steden Alicante, Benidorm en Denia. De buslijn C6 verbindt het vliegveld met de stations van Luceros en Mercado, in het centrum van de stad Alicante, vanwaar de lijnen 1, 2, 3 en 4 van de TRAM vertrekken.

Misschien ook interessant :