De Spaanse Autonome regio's.

Spanje met veel unieke info, tips, hints en inspiratie voor je vakantie


Spanje met veel unieke info, tips, hints en inspiratie over de Spaanse Autonome regio's. Veel Informatie over de mooiste, leukste en belangrijkste bestemmingen, wat is er te doen in Spanje, wat is er te zien en wat moet je zeker gaan bezoeken in Spanje.

De regio's van Spanje bieden een schat aan culturele en natuurlijke hulpbronnen. Er zijn in totaal 17 autonome regio's en twee autonome steden: Ceuta en Melilla. Elke regio heeft zijn eigen onderscheidende persoonlijkheid en kenmerken, zoals te zien is in hun erfgoedgebouwen en steden, hun feesten en tradities, en hun lokale keuken.Hun contrasterende landschappen zullen ook zeker uw aandacht trekken. Pak een kaart van Spanje en begin te ontdekken waarom elke regio een wereld op zich is.


Alpujarra - Valle De Lecrin in de provincie Granada, Andalusië

Je kunt door een bos slenteren of dwalen in een woestijn. Genieten van prachtige stranden aan de fascinerende kustlijnen of ontdek kleine baaien op een van de eilanden. Je wordt aangetrokken door de drukte van de grote steden en tot de rust van de kleine steden en dorpen. Kom naar Spanje en de diversiteit van zijn regio's zal je verbazen.


Booking.com

Hun contrasterende landschappen zullen ook zeker uw aandacht trekken. Pak een kaart van Spanje en begin te ontdekken waarom elke regio een wereld op zich is. Je kunt door een bos slenteren of dwalen in een woestijn. Geniet van prachtige stranden aan de fascinerende kustlijnen of ontdek kleine baaien op een van de eilanden. Je wordt aangetrokken door de drukte van de grote steden en tot de rust van de kleine steden en dorpen. Kom naar Spanje en de diversiteit van zijn regio's zal je verbazen.ZORG DAT JE JE REIS NAAR ANDALUSIË NOOIT VERGEET

SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

Bron: Spain.info

WAT GAAN WE ONDERNEMEN IN SPANJE


MISSCHIEN OOK INTERESSANT :