DE MOOISTE BEZIENSWAARDIGHEDEN VAN DE SPAANSE AUTONOME stad Melilla

Informatie: Reisimpressies van de Spaanse autonome stad Melila


Melilla » de autonome stad Melilla met veel unieke hints, tips en inspiratie voor je vakantie naar de autonome stad Melilla. Wij hebben alle nuttige Reis- en Vakantie informatie zoals, weer, klimaat de bezienswaardigheden etc. over de  stad Melilla voor je verzameld. De Spaanse autonome Stad Melilla - Een open bestemming die twee continenten met elkaar verbindt en waarin vier verschillende culturen samenkomen en zich vermengen: christelijk, islamitisch, hindoeïstisch en joods. Een goede manier om dit te begrijpen is door de Route van de Tempels te volgen, die langs de heilige plaatsen van elk van deze religies leidt.


DE SPAANSE AUTONOME STAD CENTA

Een andere attractie is de modernistische architectuur. In feite is dit na Barcelona de stad in Spanje met de meeste art-deco- en modernistische gebouwen - ongeveer 900. Een ander hoogtepunt is de Ciudadela-citadel, een uitstekend voorbeeld van de evolutie van militaire architectuur tussen de 15e en 18e eeuw.


Booking.com

Melilla is de perfecte bestemming voor sportliefhebbers. Attracties in de omgeving zijn onder meer een bezoek aan de berg Gurugú met zijn apenkolonie, en watersportliefhebbers kunnen zich vermaken met waterfietsen, maar ook duiken op de rotsachtige zeebodem, met zijn overvloed aan zeeleven. .Melilla is een Spaanse autonome stad in Noord-Afrika, aan de oevers van de Middellandse Zee, bij Kaap Tres Forcas. Gelegen in het hart van de Rif-regio, begrenst het over zee met de Alboranzee (in het oosten) en met Marokko over land, met name met de gemeenten Mariguari en Farhana (in het noorden en westen) en de stad Beni-Enzar (in het zuiden), behorend tot de provincie Nador. Het is ook opgenomen in de natuurlijke geografische zone van Guelaya.

 

De stad en haar territoria strekken zich uit over een oppervlakte van 12.338 km² in het oostelijke deel (oost) van Cape Three Forks. Het huisvest een bevolking van 86.120 inwoners (INE 2017) en vertoont verschillende bijzonderheden als gevolg van zijn geografische ligging en zijn geschiedenis, zowel in de samenstelling van zijn bevolking als in zijn economische activiteit en in zijn cultuur (vrucht van het samenleven van christenen, moslims en joden sinds de 19e eeuw).

 

Het heeft een fort, Melilla La Vieja, gebouwd tussen de 16e en 18e eeuw, uitgerust met pakhuizen, stortbakken, bastions, grachten, forten, grotten, mijnen, kapellen (een van hen, het enige gotische religieuze werk in Afrika) en ziekenhuizen, dat maakt het het meest complete aan deze oever van de Middellandse Zee, afgezien van de neo-middeleeuwse buitenforten, gebouwd in de 19e eeuw.Het architecturale erfgoed van Melilla, gelegen in de Eixample van Melilla, wordt onder andere door buitenlandse experts Salvador Tarragó, Francisco Miralles, Juan Bassegoda, Fernando Chueca... samen met dat van Barcelona en vooral dat van Madrid of Valencia beschouwd als een van de de beste exponenten van de Spaanse modernistische stijl van het begin van de 20e eeuw.

 

Momenteel ontvangt de stad elke dag veel mensen, voornamelijk uit de Marokkaanse provincie Nador (mensen die op doorreis komen, op bezoek komen, voor smokkel of om te werken, voornamelijk in huizen en de dienstensector), waardoor de bevolking soms bijna verdubbelt. 

Bron: Spain.info


WAT GAAN WE ONDERNEMEN IN DE STAD MELILLA?