Reisaanbod voorjaarsvakantie in Spanje 2025

Spanje › Voorjaarsvakantie - Goedkoop en voordelig met de voorjaarsvakantie naar Spanje met veel unieke info, hints, tips en inspiratie voor je Voorjaarsvakantie


Spanje › Reisaanbod Voorjaarsvakantie 2025 - Voordelig met de voorjaarsvakantie naar Spanje!  Zoek je een voordelige reis-of vakantieaanbieding voor een fijne voorjaarsvakantie in Spanje? Op deze pagina vind je voordelige deals én boek je voorjaarsvakantie ook nog eens eenvoudig direct online, is nog eens extra voordelig ook!

 

Voorjaarsvakantie, Carnavalsvakantie of Krokusvakantie 2025 - Nederland

  • Regio Noord - 15 februari t/m 23 februari 2025
  • Regio Zuid - 22 februari t/m 2 maart 2025
  • Regio Zuid - 22 februari t/m 2 maart 2025

   

  Carnaval 2025 vindt plaats van zaterdag 1 maart 2025 tot en met dinsdag 4 maart 2025, dit betekent dat een groot deel van het zuiden vakantie heeft van zaterdag 1 maart t/m 4 februari 2025. 


  voorjaarsvakantie Spanje

  Naar Spanje met de voorjaarsvakantie - Hier op Beleef Spanje, vind je voor je voorjaarsvakantie naar Spanje leuke informatie veel inspiratie en goede tips voor een fijne goedkope zonvakantie in het voorjaar naar Spanje. Ga genieten van een heerlijke zorgeloze vakantie in Spanje met de beste reisaanbiedingen en vakantieaanbiedingen met een goed verzorgde en een goedkope voorjaarsvakanties.

  Hier de leukste reistips voor je voorjaarsvakantie

  Reisaanbod voorjaarsvakantie Spanje 

  Hieronder vind je reisorganisaties met een aanzienlijk aanbod aan diversen vakantieaanbiedingen en reisaanbiedingen voor een zorgeloze voorjaarsvakantie naar Spanje. Klik op de reis aanbieder van je keuze en je vindt een groot vakantieaanbod aan voorjaarsvakanties naar Spanje zoals een vakantie aan één van de Spaanse Costa's of naar één van de Canarische eilanden of wordt het toch de Balearen. Zoekt u een last minute aanbieding of gaat u voor een all inclusive vakantie? Hier op Beleef Spanje vind je altijd wel een voorjaarsvakantie die aan bijna al u wensen voldoet! 


  VOORJAARSVAKANTIE MET SUNWEB 2024

  Ga heerlijk genieten van de zon tijdens de voorjaarsvakantie in Spanje

  Waar ga jij naartoe in de voorjaarsvakantie?

  Tijdens de voorjaarsvakantie zijn in het zuiden van Spanje zoals in de regio Andalusië en de Canarische eilanden de temperaturen aangenamer dan in het vaak nog koude Nederland en in deze tijd is het ook nog eens een stuk rustiger op de betreffende bestemmingen. Daarbij is de voorjaarsvakantie een prima periode om er met de kids er lekker tussenuit te gaan .  Voorjaar in Spanje - Lente in Spanje - In het Spaans "primavera"

  Het voorjaar is de mooie tijd om een goedkope zonvakantie naar Spanje te boeken, dan is het nog vrij rustig dan de prijzen zoals  de vliegtickets en de accommodatie prijzen zijn dan nog laag. In de lente zijn de temperaturen in Spanje aan de verschillende Costas al heerlijk aangenaam zo rond de 20 a 25 graden. Voor ons is dit de heerlijkste tijd van het jaar.  Dat is de tijd dat je lekker rustig over de boulevard kunt wandelen, de bloemen beginnen weer te bloeien dit is trouwens de beste tijd om er een paar daagjes tussen uit te gaan. 


  VOORJAARSVAKANTIE MET SUNTIP 2025

  Ga heerlijk genieten van je voorjaarsvakantie, carnavalsvakantie of krokusvakantie 2020 in Spanje 


  Het grootste  voordeel van Spanje is

  Het grootste  voordeel van Spanje is dat je er niet alleen naar toe kunt rijden maar dat er ook diversen luchtvaartmaatschappijen, maar ook low-cost airlines op Spanje vliegen. Daardoor kun je ook lekker een weekje, midweek of een lang weekend op en neer vliegen. Het is toch heerlijk even het Nederlandse klimaat te ontvluchten voor de Spaanse zon.


  Hier de leukste reistips voor je voorjaarsvakantie 

  Met de voorjaarsvakantie naar Spanje!

  Een lentedag of “día primaveral”

  Over een lentedag of “día primaveral” wordt in Spanje gesproken wanneer de temperatuur zo ongeveer rond de 20 graden is. Deze lentedagen komen het meest voor langs de Middellandse Zee zoals in de regio's Catalonië, Valencia,  en de Canarische eilanden. Maar als je het binnenland ingaat kan ‘s-nachts nog echt koud zijn. De temperaturen in Spanje gaan vanaf midden maart tot midden juni langzaam omhoog daarna neemt het de zomer van de lente over en wordt het warm tot heet.


  Geniet van de zon tijdens de voorjaarsvakantie

  Waar ga jij naartoe?

  De temperaturen tijdens de voorjaarsvakantie in Spanje zijn aangenamer dan in Nederland en in deze periode van het jaar is het een stuk rustiger op bestemming. De voorjaarsvakantie is de perfecte periode om er met het hele gezin tussenuit te gaan en alvast een voorproefje te nemen op de zomervakantie


  VOORJAARSVAKANTIE MET TUI 2020


  Het betere plezier

  Tijdens een weekje Spanje staat genieten centraal. Of je nu kiest voor een zonvakantie in Malaga of liever door de straatjes van het bruisende Barcelona struint. Natuurlijk kan je ook hier heerlijk relaxen op het goudgele zand van Barceloneta Beach! Of boek een hotel bij TUI voor een stedentrip Madrid de kunstzinnige hoofdstad van Spanje. Bezoek hier een van de vele beroemde musea of neem een kijkje in het immense voetbalstadion van Real Madrid. Waar je ook verblijft tijdens een vakantie in Spanje: overal proef je de lekkerste tapas geserveerd met een heerlijk fruitige sangria!


  Goedkoop op vakantie in de voorjaarsvakantie

  Zonvakantie in de lente: hier vind je de zonnestralen  

  Proef de sfeer van een voorjaarsvakantie


  Onderneem een stedentrip naar jou favoriete stad in de voorjaarsvakantie - krokusvakantie

  Wordt het een citytrip naar Barcelona? Een ontdekkingstocht door Madrid? Of laat je je verrassen door de schoonheid van Valencia, Sevilla, Málaga of toch Palma de Mallorca? In Spanje weet je bijna niet waar je moet beginnen! Het is optie om een stedentrip Spanje met de auto te maken, maar vliegen kan uiteraard ook; in slechts een paar uur vlieg je al naar de Spaanse steden. De geur van paella en churros komt je al tegemoet!


  Booking.com

  Daarom Stedentrips.nl

  Dé enige steden specialist in Nederland

  Wij kennen alle steden zelf en hebben voor u de leukste hotels geselecteerd. Gemakkelijk en snel te combineren met een vlucht die u wenst… en keuze uit alle airlines.  Een stedentrip

  Een midweek weg tijdens de voorjaarsvakantie? Een stedentrip leent zich uitstekend om er even kort tussen uit te gaan en de batterij weer op te laden. Cultuurfanaten kijken hun ogen uit tijdens een bezoek aan bijvoorbeeld


  Geniet van de zon tijdens de voorjaarsvakantie.

  Worldwide Campers biedt wereldwijd camperverhuur  .


  Bestemmingen voorjaarsvakantie 2024

  Voorjaarsvakantie 2024 boeken? Ook dit jaar is er weer een uitgebreid aanbod aan vliegreizen die we zelf ook zouden boeken. Wat dacht je van de Canarische Eilanden? Waanzinnig populair onder de Nederlanders voor een voorjaarsvakantie en niet voor niets. Bruisende badplaatsen wisselen zich hier af met een adembenemende natuur. Vooral Gran Canaria en Tenerife worden veel geboekt door gezinnen met kinderen. Maar ook de rest van Spanje staat natuurlijk ook nog steeds hoog op het lijstje voor zomervakanties 2024 Met die prachtige verschillende Spaanse costa's is het gelukkig ook niet moeilijk om een geschikte vakantie te vinden.


  WAT GAAN WE ONDERNEMEN IN SPANJE


  MISSCHIEN OOK INTERESSANT :