Fietstour – Fietsen in Córdoba

Fietsen in Cordoba met ervaren gidsen. Voel je een echte local door te fietsen in de stad Cordoba!

De Córdoba fietstour is een perfecte kennismaking met de stad. Je ziet het beste van de stad en krijg je een goede indruk van Córdoba. Een lokale Nederlandstalige gids neemt je mee langs de mooiste bezienswaardigheden, maar je ontdekt ook verborgen parels.

Fietsen in Córdoba - Beleef Spanje

Staat een stedentrip naar Cordoba op de planning en wil je zo veel mogelijk uit dit bezoek halen? Dan is fietsen in Cordoba met Baja Bikes de oplossing! Deze prachtige stad waarvan tevens het oude centrum op de UNESCO werelderfgoed lijst staat is erg fietsvriendelijk en dat maakt fietsen in Cordoba de leukste excursie voor jong en oud. Fiets door de smalle, oude straatjes en kom langs de mooiste bezienswaardigheden. Je boekt een fietstour in Cordoba al vanaf €25,- en het gebruik van de fiets is uiteraard bij de prijs inbegrepen. Zie hieronder welke tours we aanbieden in Cordoba, klik op de links voor meer informatie.

 

Fietsen in Cordoba mag niet ontbreken aan je stedentrip. In 2 uur tijd alle highlights  op de fiets ... 

Kom fietsen in Cordoba en ontdek in 3 uur de mooie ruïnes van Medina Azahara! Met lokale gids.

Fiets met je eigen privé gids langs de highlights. Wil je de route aanpassen? Dat kan! 

Huur een stadsfiets of e-bike en ontdek deze stad . Kinderfietsen en -zitjes aanwezig! reserveer snel!

Fietsen in Cordoba met een local

Fietsen in Cordoba is de beste manier om de stad te leren kennen. Het is dus ook aan te raden om de tour aan het begin van je verblijf te doen. Je krijgt direct een goed beeld van de stad en uiteraard weet de gids je vele tips te geven. Naast alle leuke informatie die je krijgt kan je genieten van al het moois dat je om je heen ziet. Tijdens de tour zie je in 2 uur tijd de meest belangrijke bezienswaardigheden van de stad en dat op een leuke en milieuvriendelijke manier!

 

Boek nu en kom fietsen in Cordoba!

Reserveer nu makkelijk en snel je fietstour! Kies een tour naar keuze en zie op de volgende pagina de beschikbaarheid en het boekingsmenu. Aan reserveringskosten doen we niet en je betaalt de tour pas ter plaatse. Maak dus snel een reservering en zodat je verzekerd bent van beschikbaarheid.

Fietsen in Cordoba met Baja Bikes maakt je vakantie pas echt compleet!

Bron: Baja Bikes

Dit Is misschien ook interessant: