Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!

Een Boottocht rond het eiland Ibiza


Een Boottocht rond Ibiza

Het plezier van zeilen en het ontdekken van de schoonheid van het eiland. Een Boottocht rond het eiland Ibiza, een boottocht voor de kust van Ibiza is een genot. U kunt de meest spectaculaire baaien en stranden van het eiland bereiken terwijl u geniet van een van de mooiste manieren om te reizen. De zachte beweging van de golven, de zon op je huid, de zeebries op je gezicht... Wie kan het weerstaan?

EEN BOOTTOCHT ROND IBIZA

Foto: Spain.info

Een ontspannen duik in Platges de Comte , lunch in Cala Bassa, kijken naar de beroemde  zonsondergang vanaf Café del Mar … dit zijn ervaringen die je kunt beleven tijdens een boottocht op Ibiza. 

Er zijn verschillende bedrijven op het eiland die tochten per zeilboot of catamaran aanbieden , voor een paar uur, een halve dag of een hele dag, afhankelijk van de voorkeur van de klant.

Booking.com

De belangrijkste opstapplaatsen zijn in San Antonio de Portmany, Santa Eulària des Rius en Eivissa. Afhankelijk van het type excursie dat u kiest, kunnen ze echter ook passagiers ophalen van elk strand aan de kust. 

De vergoedingen zijn meestal inclusief belastingen, brandstof en de diensten van de schipper.  Sommige bedrijven bieden ook snacks aan boord, dus we raden aan om eerst te kijken welke uitrusting en diensten worden aangeboden als onderdeel van de reis (eten en drinken, havengelden, extra boten, enz.) en welke extra's beschikbaar zijn.

Een onvergetelijke reis

Excursies en georganiseerde tours laten je enkele van de meest fantastische plekken op Ibiza vanaf de zee ontdekken . 

Veel van de geplande tours vertrekken vanuit Sant Antoni de Portmany en gaan voor anker in spectaculaire baaien zoals Cala Bassa of Cala Salada, of stranden zoals Platges de Comte. Het transparante water kan u verleiden om te zwemmen of snorkelen, en aan land, vindt u tal van uitstekende restaurants aan de kust.

 

Illa Conillera is een ander leuke plaats. Dit kleine eiland is een natuurreservaat, dus je kunt er niet op landen, maar je kunt er wel omheen zwemmen met een duikbril en snorkelen, vergezeld van scholen vissen.

Natuurlijk is genieten van de prachtige zonsondergangen van Ibiza een essentieel onderdeel van de reis. Met de boot voor anker, heb je stoelen op de eerste rij om de zon geleidelijk onder de horizon te zien zinken, terwijl je die laatste groene straal opvangt.

 

Excursie van Ibiza naar Formentera

Een optie voor een boottocht is om van Ibiza naar Formentera te varen , langs plekken zoals het eilandje Espalmador, of uit te stappen op het beroemde strand van Illetes.

Boottochten Ibiza?

Misschien ook interessant :