Beleef Spanje »  Schoolvakanties » Met de Voorjaarsvakantie naar Spanje


Met de voorjaarsvakantie in Spanje

Toeristische informatie, Vakantietips, Inspiratie en Reisinformatie voor je voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie - Goedkoop en voordelig naar Spanje!

Spanje met de voorjaarsvakantie - Hier op Vakantieland Spanje, vind je voor je voorjaarsvakantie naar Spanje leuke informatie veel inspiratie en goede tips voor een fijne goedkope zonvakantie in het voorjaar naar Spanje. Ga genieten van een heerlijke zorgeloze vakantie in Spanje met de beste reisaanbiedingen en vakantieaanbiedingen met een goed verzorgde en een goedkope voorjaarsvakanties.

Voorjaarsvakantie

  • Regio Noord: 15 t/m 23 februari 2020
  • Regio Midden en Zuid: 22 februari t/m 1 maart 2020

Reisaanbod voorjaarsvakantie Spanje 

Hieronder vind je reisorganisaties met een aanzienlijk aanbod aan diversen vakantieaanbiedingen en reisaanbiedingen voor een zorgeloze voorjaarsvakantie naar Spanje. Klik op de reis aanbieder van je keuze en je vindt een groot vakantieaanbod aan voorjaarsvakanties naar Spanje zoals een vakantie aan één van de Spaanse Costa's of naar één van de Canarische eilanden of wordt het toch de Balearen. Zoekt u een last minute aanbieding of gaat u voor een all inclusive vakantie? Hier op Beleef Spanje vind je altijd wel een voorjaarsvakantie die aan bijna al u wensen voldoet! Lees meer info »

Met de voorjaarsvakantie naar Spanje!

Hier de leukste reistips voor je voorjaarsvakantie naar Spanje

Met de voorjaarsvakantie naar Spanje!

Voorjaar in Spanje - Lente in Spanje - In het Spaans "primavera"

Het voorjaar is de mooie tijd om een goedkope zonvakantie naar Spanje te boeken, dan is het nog vrij rustig dan de prijzen zoals  de vliegtickets en de accommodatie prijzen zijn dan nog laag. In de lente zijn de temperaturen in Spanje aan de verschillende Costas al heerlijk aangenaam zo rond de 20 a 25 graden. Voor ons is dit de heerlijkste tijd van het jaar.  Dat is de tijd dat je lekker rustig over de boulevard kunt wandelen, de bloemen beginnen weer te bloeien dit is trouwens de beste tijd om er een paar daagjes tussen uit te gaan. 

Goedkoop op vakantie in de voorjaarsvakantie

Zonvakantie in de lente: hier vind je de zonnestralen  

Proef de sfeer van een voorjaarsvakantie

Booking.com

Een stedentrip

Een midweek weg tijdens de voorjaarsvakantie? Een stedentrip leent zich uitstekend om er even kort tussen uit te gaan en de batterij weer op te laden. Cultuurfanaten kijken hun ogen uit tijdens een bezoek aan bijvoorbeeld

Geniet van de zon tijdens de voorjaarsvakantie.

Worldwide Campers biedt wereldwijd camperverhuur aan ...

De voorjaarsvakantie lonkt! Wil jij er even tussenuit? 

Een lentedag of “día primaveral”

Over een lentedag of “día primaveral” wordt in Spanje gesproken wanneer de temperatuur zo ongeveer rond de 20 graden is. Deze lentedagen komen het meest voor langs de Middellandse Zee zoals in de regio's Catalonië, Valencia,  en de Canarische eilanden. Maar als je het binnenland ingaat kan ‘s-nachts nog echt koud zijn. De temperaturen in Spanje gaan vanaf midden maart tot midden juni langzaam omhoog daarna neemt het de zomer van de lente over en wordt het warm tot heet.

Dit Is misschien ook interessant: