Adults Only vakantie naar Spanje - No Kids vakantie - Vakanties voor volwassenen

He, he daar zit je in het vliegtuig en voor je de startbaan opdraait begint het, een huilende baby(s),in en aan het hotel gillende kinderen aan het zwembad en jengelende peuters in het restaurant. Ja met de kids op vakantie kunnen veel mensen hoofdpijn bezorgen .

Daarom zie je dat steeds meer mensen een vakantie boeken waar kinderen niet welkom zijn: de zogenaamde adults only of Kindvrije vakanties, no kids vakantie.

Adults Only vakantie naar Spanje - Beleef Spanje

Adults Only vakantie, dat is pas vakantie

Niet meer alle ballen in de lucht proberen te houden maar lekker lang uitslapen, op het gemakje ontbijten en de nieuwe omgeving verkennen. We hebben het natuurlijk over: vakantie! Ontvlucht de dagelijkse sleur en neem een welverdiende break samen met je geliefde, familie of vrienden. Natuurlijk is een vakantie met de kinderen erg gezellig maar af en toe heb je gewoon tijd voor jezelf nodig. TUI heeft daar wat op gevonden, een Adults Only vakantie. Dit kan gezien worden als een vakantie zonder kinderen. In de luxe Adults Only hotels zijn alleen bezoekers welkom van een leeftijd vanaf 16 of 18 jaar. Eindelijk tijd om weer meer tot elkaar te komen en de romantiek op te zoeken.

Booking.com

Reisorganisatie Tui biedt adults only vakanties aan onder de naam SENSIMAR. Hiervoor heeft de organisatie 34 hotels in verschillende landen uitgezocht die elk vier of vijf sterren hebben, waar alleen volwassenen mogen komen. Tui verzekert haar gasten van comfort, een culinaire vakantie en bovenal veel rust. De hotels liggen vaak dichtbij het strand, beschikken over luxe kamers, een zwembad en goede restaurants en organiseren meestal ook sportieve activiteiten voor de gasten.

    Corendon heeft wel 75 verschillende kindvrije vakanties in de aanbieding. Een voorbeeld hiervan is het Ushuaia Ibiza Beach hotel. Dit hippe hotel ligt pal aan het strand en is zowel geschikt voor feestbeesten als voor mensen die de rust opzoeken. In het clubgedeelte van het hotel staan bekende dj’s drie keer per week (van eind mei tot begin oktober) plaatjes te draaien, maar in het rustigere Tower-gebouw kunnen gasten van een heel ander soort vakantie genieten. Verder zijn er meerdere restaurants en bars, een zwembad, een fitnessruimte en het Spa Center. Iedereen die achttien jaar of ouder is, is welkom in dit hotel. Dus krijsende koters zal je hier niet aantreffen.

    Kindvrij vliegen

    Niet alleen het verblijf, maar ook de reis naar de vakantiebestemming toe, kan kindvrij. Vliegtuigmaatschappij Scoot Airlines uit Singapore speelt in de op de adults only trend door vliegreizen in een kind vrije cabine aan te bieden. Ook Air Asia X heeft dit soort kindvrije zones in hun vliegtuigen. Tegen een kleine meerprijs zit je gegarandeerd niet naast een huilende baby.

    Wat gaan we ondernemen in Spanje?

    Misschien ook interessant :