Hier zie je beste zonsondergangen in Malaga


Hier ZIE JE DE BESTE ZONSONDERGANGEN IN MALAGA

De stranden, monumenten en parken zorgen ervoor dat de provincie enclaves heeft om een perfecte zonsondergang te aanschouwen.

Malaga heeft veel stranden , monumenten , parken en vooral plekken die haar verhaal vertellen . Dit is een uitstekende mix die ervoor zorgt dat de provincie perfecte enclaves heeft om de zonsondergangen te aanschouwen. 

Hoewel er een lange lijst is met plaatsen, bieden we je dertien punten aan waar je kunt genieten van een zonsondergang in Malaga. Bereid de rugzak, de camera, wat snacks voor en bel de mensen met wie je een van de meest indrukwekkende momenten van de dag wilt delen 

WAAR ZIE JE DE BESTE ZONSONDERGANGEN IN MALAGA

Foto: Zonsondergang bij Muelle Uno. ÁLEX ZEA

Gibralfaro-uitkijkpunt

Dit uitkijkpunt is een van de meest symbolische toeristische enclaves van de hoofdstad van Malaga, zowel vanwege het uitzicht als vanwege de ligging naast het Gibralfaro-kasteel 

Het panoramische uitzicht dat dit punt biedt, dat 130 meter hoog is, kan worden bewonderd vanaf de baai van Malaga tot de arena van Malagueta en de Paseo del Parque , naast de cruiseschepen die de haven binnenvaren. 

Het is een vrij drukke plaats, aangezien honderden toeristen en inwoners van de provincie naar het uitkijkpunt komen, omringd door pijnbomen. Het is te voet bereikbaar, vanaf verschillende punten in het centrum of via de weg die de wijk Gibralfaro omcirkelt . Ook is het aan te raden om gebruik te maken van de stadsbussen , die naar de deuren van de parador gaan. 

Booking.com

Het is een vrij drukke plaats, aangezien honderden toeristen en inwoners van de provincie naar het uitkijkpunt komen, omringd door pijnbomen. Het is te voet bereikbaar, vanaf verschillende punten in het centrum of via de weg die de wijk Gibralfaro omcirkelt . Ook is het aan te raden om gebruik te maken van de stadsbussen , die naar de deuren van de parador gaan. 

Pocopan uitzichtspunt

De naam van dit uitzichtpunt, gelegen in het natuurpark Montes de Málaga , komt van een oud herenhuis dat momenteel wordt gesloopt. Er wordt vaak gezegd dat de naam gerelateerd is aan een van de eerste eigenaren, die zei dat de wijnpers gemaakt was van "veel wijn en weinig brood".

 

Dit beschermde gebied biedt een panoramisch uitzicht met unieke vergezichten. Vanaf het punt kun je de bergketens van Malaga zien, zoals Jobo , Camarolos , Las Cabras , Torcal de Antequera of de kliffen van Gómer en Doña Ana .  

Mount Victoria

In het hart van de hoofdstad is Mount Victoria een van de plaatsen waar u de stad kunt bewonderen en beter kunt begrijpen. Ook wel Cerro de San Cristóbal of Monte de las Tres Letras genoemd , het behoort tot het Monte Victoria-bospark en ligt 193,5 meter boven de zeespiegel. 

Deze berg is een prachtig gebied om een ​​uitje te maken en naar de zonsondergang te kijken, dus degenen die willen klimmen, kunnen dat doen vanaf het heiligdom van Victoria , Ferrándiz Street of El Limonar .

 

Botanische tuin van La Concepción

De botanische tuin is een perfecte plek om de dag door te brengen met het verkennen van de grote diversiteit aan exotische planten en hun geschiedenis, of het nu met de kleintjes in huis, het gezin of met je partner is. Het historische uitkijkpunt biedt uitzicht op de kathedraal , het kasteel en de berg Gibralfaro , de bergen van Malaga , de zee op de achtergrond en de weelderige bomen van Hacienda San José aan de andere kant van de snelweg. 

De enclave ligt op een kwartier lopen van de laatste halte van buslijn 2, terwijl de toeristenbus, Málaga Tour , ook haltes heeft op zijn groene lijn. Als u een privévoertuig gebruikt, neemt u de Camino de Casabermeja die parallel loopt aan de snelweg A-45 Córdoba-Antequera en slaat u linksaf volgens de aanwijzingen om op de weg MA-431 te komen, een paar meter van de tuin.

 

Thermen van Carmen

De Baños del Carmen, gelegen aan het strand van Pedregalejo , is een van de bekendste plaatsen om een ​​zonsondergang te zien aan de Costa del Sol . Veel mensen komen naar dit strand om het uitzicht op de zee, de stad Malaga op de achtergrond en de oude spa te zien, die tegenwoordig een restaurant is genaamd Terraza El Balneario 

De naam komt van een oude spa die in 1918 werd gebouwd op de overblijfselen van de berg San Telmo , als een ruimte gewijd aan vrije tijd voor de hogere klasse van de toenmalige samenleving. 

Zonsondergang in de Baños del Carmen. ALEX ZEA

 

Uitzichtpunt Tajo de Ronda

Dit uitzichtpunt wordt beschouwd als het beste in de hele gemeente Ronda, omdat het een geweldig perspectief biedt op het contrast van de nieuwe stad met de Romeinse constructie van de nieuwe brug .

Het bevindt zich op een richel, een platform dat een paar meter verwijderd is van de grond van de berg, dus het geeft het gevoel dat degenen die het bezoeken, zweven. Het uitzicht op de Puente Nuevo en de zonnestralen die de witte muren kleuren die typisch zijn voor Andalusische huizen, zorgen ervoor dat toeristen en de lokale bevolking de zonsondergang niet missen. 

 

Maro-strand

Beschouwd als een van de beste stranden van het hele land, is het een verborgen enclave tussen het natuurlijke landschap van de Cliffs of Maro en landbouwgronden. Naast snorkelen , duiken of kajakken , komen veel mensen naar dit strand om de zonsondergang te bekijken terwijl ze uitkijken over de zee. 

Vanuit het centrum van Nerja moet je richting de N-340 gaan tot aan de weg die naar het strand van Maro gaat, terwijl je vanuit Malaga de Capuchinos-laan , het Colmenar-pad , de Pascueros-laan en de Guerrero Strachan richting A-7 kunt nemen neem afrit 295 en ga richting N-340 tot de weg naar het strand van Maro.

 

Strand van Peñón del Cuervo

Een andere plek waar je een zonsondergang met uitzicht op zee kunt zien, is de Peñón del Cuervo, een van de meest beruchte stranden in de hoofdstad van Malaga. De naam komt van de rots die uit de zee oprijst, die zwemmers verrast door zijn imposante grootte. 

Het heeft een uitkijkpunt tussen dit strand en El Candado , waar u kunt genieten van zonsondergangen weg van de drukte van de stad zonder er even vanaf te hoeven. De beste manier om dit strand te bereiken is per fiets, aangezien het brede lanen heeft die deel uitmaken van de Senda Litoral en de Gran Senda de Málaga .

 

Monte San Antón

De Cerro de San Antón is een van de belangrijkste natuurlijke bolwerken in de provincie. Het ligt ten noorden van de wijk El Palo en maakt deel uit van de Montes de Málaga 

De oostelijke piek is degene met de hoogste hoogte, die 507 meter bereikt, terwijl de west 491 meter hoog is en de Cruz del Monte de San Antón huisvest . Vanuit de uitkijkpunten, gelegen in het gebied, kunt u zowel de oost- als de westkust zien, van Cala del Moral tot Fuengirola , inclusief het centrum , de stranden van Pedregalejo en de berg Gibralfaro 

 

Muelle Uno en het palmenbos vol verrassingen

Muelle Uno en de Palmeral de las Sorpresas bevinden zich zeer dicht bij het historische centrum van de stad. Met uitzicht op het strand van Malagueta en de Middellandse Zee , kiezen veel toeristen en inwoners van de provincie deze enclave om te genieten van een zonsondergang. 

 

Uitkijkpunt vuurtoren

Het gezichtspunt van de vuurtoren is een moderne structuur gebouwd in de gemeente Torrox , die de boeg van een schip op de Romeinse ruïnes van de vuurtoren simuleert. Vanuit deze ruimte kijkt u uit over de Middellandse Zee en de berg aan het einde van de Avenida del Faro , evenals de overblijfselen van Romeinse graven door de transparante vloer. 

Muur van Mijas Pueblo 

De Muur van Mijas is een van de mooiste en meest bezochte gebieden van de stad, omdat je er het hele jaar door 24 uur per dag doorheen kunt lopen, helemaal gratis. 

De muur zijn de overblijfselen van het oude fort dat de stad omringde en nu een van de grote attracties van Mijas Pueblo is, vooral vanwege de uitzichtpunten. Met uitzicht op de zee, Fuengirola en Benalmádena , is het een ideale plek om een ​​zonsondergang te zien vanaf de vele schaduwrijke banken, omgeven door tuinen vol fonteinen en bloemen.

 

De Cantal-toren

Deze toren bevindt zich in Rincón de la Victoria , vlakbij de promenade El Cantal . Het bevindt zich met name op een klif, in een aangelegd gebied dat eruitziet als een klein plein. De toren is van moslim-oorsprong en later christelijk. De toren bevindt zich dertig meter boven de zeespiegel, van waaruit de kustlijn en de inhammen waar de vijandelijke schepen gewoonlijk landden, in de gaten werden gehouden. 

Het uitzicht vanaf dit uitkijkpunt op de stranden van de gemeente maakt het een ideale enclave om de zonsondergang te zien, het beste moment in de herfst.

 

ZORG DAT JE JE REIS NAAR malaga NOOIT VERGEET.

SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

Wat gaan we ondernemen in Málaga?

Misschien ook interessant :