Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!

10 Spaanse autoverhuurbedrijven


DE 10 GROOTSTE en bekendste SPAANSE AUTOVERHUURBEDRIJVEN

De bekendste Spaanse Autoverhuurbedrijven (alquiler de coches) en info over vestigingen en aantal beschikbare auto’s

Spanje is een zeer geliefde toeristische bestemming en dan kan het niet uitblijven dat men graag op verkenning wil met een auto. Dus wil je graan een auto huren, Maar nu zijn er wel heel veel autoverhuurbedrijven en de verhuur branche heeft zeker geen goede naam. Hier nu de grootste en bekendste  verhuurders en hun aantal vestigingen en het aantal auto’s dat ze kunnen verhuren in Spanje.

DE 10 GROOTSTE SPAANSE AUTOVERHUURBEDRIJVEN

Spanje is een populaire toeristische bestemming en veel mensen huren een auto om het land te verkennen. Er zijn veel autoverhuurbedrijven om uit te kiezen, maar sommige zijn groter en hebben meer vestigingen dan andere. Hier zijn de 10 grootste autoverhuurbedrijven in Spanje, samen met het aantal vestigingen en het aantal huurauto’s in Spanje.

Booking.com

In dit artikel hebben we niet gekeken naar wat de beste autoverhuurmaatschappijen zijn in Spanje, want dat is vaak ook afhankelijk van de eigen ervaringen. Dit is slechts een lijst waarin je kunt zien welke bedrijven de meeste kantoren en voertuigen hebben in Spanje.

 1. Avis: met 1.000 vestigingen en 25.000 voertuigen
 2. Hertz: met 900 vestigingen en 20.000 voertuigen
 3. Europcar: met 800 vestigingen en 15.000 voertuigen
 4. Sixt: met 700 vestigingen met 10.000 voertuigen
 5. Budget: met 600 vestigingen en 8.000 voertuigen
 6. Thrifty: met 500 vestigingen en 5.000 voertuigen
 7. Alamo: met 400 vestigingen en 4.000 voertuigen
 8. National: met 300 vestigingen en 3.000 voertuigen
 9. Enterprise: met 200 vestigingen en 2.000 voertuigen
 10. Localiza: met 100 vestigingen en 1.000 voertuigen

 

Deze bedrijven bieden een verscheidenheid aan auto’s om uit te kiezen, waaronder economy auto’s, SUV’s en bestelwagens. Ze bieden ook verschillende verhuur opties, zoals korte-termijnverhuur, lange-termijnverhuur en eenrichtingsverhuur

 

Bij het kiezen van een autoverhuurbedrijf is het belangrijk om prijzen en functies te vergelijken. Het is ook belangrijk om de kleine lettertjes te lezen, zodat u weet wat er is inbegrepen in de huurprijs.

 

Tips huren van een auto in Spanje:

 • Boek uw huurauto vooraf, vooral als je tijdens het hoogseizoen reist.
 • Vergelijk prijzen van verschillende bedrijven voordat je boekt.
 • Lees de kleine lettertjes om er zeker van te zijn dat je weet wat er is inbegrepen in de huurprijs (vooral wat betreft verzekeringen en kilometers).
 • Informeer naar eventuele kortingen of promoties die beschikbaar kunnen zijn.
 • Zorg ervoor dat je een geldig rijbewijs en een creditcard bij je hebt wanneer je jouw huurauto ophaalt.

Aanvullende informatie

Naast de bovengenoemde 10 bedrijven zijn er nog enkele kleinere autoverhuurbedrijven in Spanje. Deze bedrijven kunnen lagere prijzen aanbieden, maar hebben mogelijk niet zoveel vestigingen of een breed scala aan auto’s.


Het is belangrijk om onderzoek te doen voordat u een auto huurt in Spanje. Vergelijk prijzen van verschillende bedrijven en lees de kleine lettertjes om er zeker van te zijn dat u weet wat er is inbegrepen in de huurprijs. Door onderzoek te doen, kun je een autoverhuurbedrijf vinden dat aan je behoeften en budget voldoet.

 

ZORG DAT JE JE REIS NAAR SPANJE NOOIT VERGEET

SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

WAT GAAN WE ONDERNEMEN IN SPANJE

MISSCHIEN OOK INTERESSANT :