Camper- Caravanroute door de provincie Sevilla


CAMPER- CARAVANROUTE DOOR DE PROVINCIE SEVILLA

Van Carmona naar Écija, prachtige stadjes vol historie en midden in de natuur.

De provincie Sevilla staat vol met steden die meer dan één bezoek waard zijn. Dorpen en steden met witte gevels en imposante monumenten waar we sprakeloos van worden. De beste manier om al deze bestemmingen te ontdekken is ook met een camperroute .

CAMPER- CARAVANROUTE DOOR DE PROVINCIE SEVILLA

Carmona

Carmona staat op een heuvel op een hoogte van 235 meter. Deze vestingstad wacht op de reiziger met zijn interessante geschiedenis en eindeloze hoekjes vol charme. Zo vallen gebouwen als het Alcázar de la Puerta de Sevilla , het Casa Palacio Marqués de las Torres, de necropolis en de kerk van Santa María op. Daarnaast heeft het een gebied voor campers met een vergoeding van € 2 voor het verversen van water.

Booking.com

De stad Cazalla

In La Puebla de Cazalla zullen bezoekers niet alleen genieten van historisch en cultureel toerisme, maar ook van de natuur. 

CAMPER- CARAVANROUTE DOOR DE PROVINCIE SEVILLA

In die zin kunnen we een bezoek brengen aan de Plaza de Andalucía met het stadhuis, het José María Moreno Galván Museum voor Hedendaagse Kunst of de kerk van Nuestra Señora de las Virtudes, en vervolgens gaan wandelen of fietsen in de omgeving. De stad heeft een gratis gebied voor campers met een maximale verblijfsduur van 72 uur.

Osuna

De stad Osuna staat op een heuvel die wordt gedomineerd door de collegiale kerk . Het is een hele ervaring om door de straten te lopen, aangezien bijvoorbeeld de San Pedro- straat door Unesco is uitgeroepen tot de op een na mooiste van Europa. 

CAMPER- CARAVANROUTE DOOR DE PROVINCIE SEVILLA

Daarnaast heeft het tien kerken, vijf kloosters en vier hermitages. De stad heeft een gratis gebied voor campers met een maximale verblijfsduur van 72 uur.

Ecija

De stad Écija bruist aan alle kanten van de geschiedenis. Als we door de straten lopen, komen we interessante punten tegen, zoals de Plaza de España , waar u kunt genieten van de traditionele tapa van gesneden spinazie. 

CAMPER- CARAVANROUTE DOOR DE PROVINCIE SEVILLA

We kunnen ook de prachtige kerken bezoeken, de paleizen betreden of een wandeling maken langs de oevers van de rivier de Genil . Het heeft een gratis gebied voor campers met een geautoriseerd verblijf van maximaal 72 uur.

 

ZORG DAT JE JE REIS NAAR MÁLAGA NOOIT VERGEET

SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE  HIER

Bron: 20minutos.es
WAT GAAN WE ONDERNEMEN IN ANDALUSIË

MISSCHIEN OOK INTERESSANT :