reisindrukken van de badplaats Santa Susanna

Het Spaanse dorp Santa Susanna is een geliefde vakantiebestemming in Spanje onder Belgische en Nederlandse toeristen en geheid kun je hier genieten van zon, zee en strand.

Reisimpressies van het dorp Santa Susanna -  De badplaats Santa Susanna ligt in de provincie Barcelona en de autonome gemeenschap CataloniëDe badplaats Santa Susanna ligt aan de Costa del Maresme,  aan de Middellandse zee. De badplaats Santa Susanna is een een toeristisch dorje westenlijk van buurgemeente Malgrat de Mar in de provincie van Barcelona, Catalonië in Spanje. Het dorp ligt eigenlijk op een heuveltop en in de vlakte ervoor bevindt zich het toeristisch gedeelte, met hotels en andere accommodaties. Hier vind je reisindrukken van de Spaanse badplaats Santa Susanna met veel Info, Inspiratie en Tips!

REISINDRUKKEN VAN DE BADPLAATS SANTA SUSANNA

Er is naast het strandtoerisme met z'n uitgestrekte promenade ook natuurtoerisme en cultuurtoerismeSanta Susanna is een klein, rustig en ontspannend stadje op 1 uur rijden van Barcelona en op 30 minuten van Girona, dicht bij de Costa Brava. De twee steden en hun luchthavens zijn goed bereikbaar. De bestemming heeft meer dan 2 kilometer aan grote, prachtige stranden met alle voorzieningen, waar u kunt ontspannen in het zand, watersporten kunt beoefenen of een boottocht kunt maken.

Booking.com

Je kunt de trein nemen voor leuke uitstapje naar Barcelona, die elke 30 minuten naar Barcelona en om de 2 uur naar Girona en Figueres rijdt. Er is ook een kleine trein naar het dorp en er rijden gratis bussen naar de waterparken in de omgeving.

 

Het milde klimaat is een van de sterke punten van Santa Susanna. Met een gemiddelde temperatuur van 16 graden kun je het hele jaar door genieten van de bestemming, want er zijn meer zonnige dan grijze dagen.

Santa Susanna is een perfecte bestemming voor gezinnen. We hebben het familietoerismemerk 'Family Beach'. Dit betekent dat accommodaties, restaurants en de bestemming in het algemeen geschikt zijn voor gezinnen: onderling verbonden kamers, kinderstoelen in restaurants of activiteiten voor kinderen.

 

Dankzij onze uitzonderlijke ligging tussen de zee en de bergen is er een breed scala aan activiteiten, waaronder een avonturenpark met buitenactiviteiten, voetbalgolf als nieuwigheid, paardrijden in het natuurpark Montnegre en boottochten langs de Costa Brava. Een van deze activiteiten is de Mini Beach Club. Kinderen die in hotels in Santa Susanna verblijven, hebben twee dagen per week gratis toegang, waaronder een dag voor het schuimfeest.

 

Sporters kunnen ook interessante dingen vinden in Santa Susanna. De bestemming is het Sport Tourism Brand voor voetbal, fietsen, zeilen en groepssporten.

Er zijn drie voetbalvelden, een openbare en twee privé. Er zijn ook andere voetbalvelden in de omgeving te huur. Een voorbeeld van een sportevenement in Santa Susanna is de BH Triathlon, de Catalaanse MTB Cup of het International Fitness Championship, waar elk jaar honderden atleten op de bestemming samenkomen.

 

Fietsen is een van de belangrijkste sporten op de bestemming. Fietsers kunnen gebruikmaken van alle voorzieningen die ze nodig hebben, zoals gespecialiseerde accommodatie met reserveonderdelen en opbergruimte voor fietsen. Er bevinden zich tien fietsroutes en tien mountainbike routes in de directe omgeving.

REISINDRUKKEN VAN DE BADPLAATS PINEDA DE

Het Santa Susanna Nautical Station biedt allerlei nautische activiteiten, zoals catamaran, jetski's, bananenbussen en kajakken. Er zijn ook aantrekkelijke kortingen voor gasten die in hotels in Santa Susanna verblijven. Het Nautische Station biedt ook accommodatie, restaurants en aanvullende activiteiten.

 

De accommodatie in Santa Susanna is een van de modernste in de omgeving. Drie- en viersterren hotels liggen voornamelijk aan de kust.

In Santa Susanna kunt u ook allerlei soorten evenementen of vergaderingen organiseren. Er zijn elf vergaderzalen in verschillende hotels en een burgercentrum met multifunctionele zalen waar kleine vergaderingen of grote bijeenkomsten voor vijfhonderd personen kunnen worden gehouden.

Er zijn ook verschillende winkelgebieden in Santa Susanna, in het centrum van de stad, in de wijk Espacios Susanna en in de hotelzone. Er zijn ook wekelijks verschillende markten, zoals de ambachtelijke markt, die elke avond in het toeristengebied plaatsvindt.

 

En cultureel gezien is er een erfgoed route te voet en voor iedereen, waar je de verschillende kapellen, wachttorens of de parochiekerk kunt bezoeken om meer te weten te komen over de oorsprong van Santa Susanna. De begeleide torenroute is ook beschikbaar in verschillende talen.

 

ZORG DAT JE JE REIS NAAR DE COSTA DEL MARESME NOOIT VERGEET

SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

Wat gaan we ondernemen aan de Costa del Maresme?

Dit Is misschien ook interessant: