Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!

5 campings aan de Costa Almería


DE BESTE 5 CAMPINGS AAN DE COSTA ALMERÍA

In een camper, tent of bungalow, aan de kust van Almeria zijn er meerdere mogelijkheden om een paar dagen vakantie aan zee door te brengen

Campings zijn een goed alternatief om een vakantie door te brengen en aan de kust van Almeria zijn er verschillende mogelijkheden om van te genieten . In een camper, tent of bungalow kun je verblijven in deze etablissementen die beschikken over moderne en uitgeruste faciliteiten.

DE BESTE 5 CAMPINGS AAN DE COSTA ALMERÍA

Alle campings bieden meerdere activiteiten en hebben aanvullende diensten zoals supermarkten of restaurants. Bovendien kunt u in sommige ervan aan het strand genieten van een zwembad en andere faciliteiten zoals sportvelden. Hier stellen wij de beste vijf campings aan de Costa Almería voor waar u een fijne  zomer kunt doorbrengen.

Booking.com

La Garrofa

Het complex La Garrofa biedt een bijzondere plek in Almería waar u het hele jaar door kunt uitrusten en genieten van de zon, de zee en het goede weer. De omheining heeft percelen met natuurlijke schaduw en palmschaduw aan zee, evenals houten bungalows met een grote veranda van waaruit u het strand kunt zien.

Cala de La Garrofa is 200 meter lang en 20 meter breed en is uitgerust met gratis parasols. Deze camping is een emblematisch etablissement in Spanje, de oudste sinds het dateert uit 1957 . 

DE BESTE 5 CAMPINGS AAN DE COSTA ALMERÍA

La Garrofa ligt naast een 200 meter lange baai en is uitgerust met gratis heideparasols. ABC

Duizenden toeristen hebben dit etablissement vol geschiedenis bezocht, samen met een Romeinse brug en een uitkijktoren.

Camping La Garrofa heeft verschillende gemeenschappelijke ruimtes, een restaurant, toiletten en douches en een supermarkt om basisproducten te kopen. Ze bieden verschillende activiteiten aan met yoga, snorkelen, klimmen, kajakken, paddlesurfen en workshops voor kinderen.

DE BESTE 5 CAMPINGS AAN DE COSTA ALMERÍA

Caravanplaats op camping Roquetas de Mar. ABC

Roquetas de Mar

Op slechts 350 meter van het strand ligt Camping Roquetas , die een oppervlakte van 82.000 vierkante meter beslaat met moderne faciliteiten en apparatuur om een vakantie in een familiale sfeer door te brengen . Het ligt zeer dicht bij Aguadulce in de gemeente Roquetas de Mar en het aanbod omvat bungalows met één en twee slaapkamers, evenals percelen van verschillende grootte.

 

Het complex heeft een kindergedeelte met schommels en spelletjes, evenals een gedeelte met fitnessapparaten en een groot zwembad met parasols en hangmatten. Andere diensten zijn restaurant, cafetaria en supermarkt. In de verschillende ruimtes zijn er verschillende modules van toiletten, diensten en gootstenen die het gebruik ervan vergemakkelijken met nauwelijks beweging.

DE BESTE 5 CAMPINGS AAN DE COSTA ALMERÍA

Luchtfoto van camping Mar Azul de Balerma in El Ejido. ABC

Mar Azul

Aan de voorzijde van het Balerma-strand in El Ejido bevindt zich dit complex met restaurantservice, winkel, sportvelden en receptie met bruikleen van sportuitrusting. Camping Mar Azul heeft een groot zwembad met ligstoelen en parasols, evenals een kinderbad dat bestaat uit zoutzuivering.

Tijdens de maanden juli en augustus ontwikkelen ze een intensief programma van recreatieve en culturele activiteiten voor alle leeftijden. Het biedt percelen van verschillende groottes voor tenten, campers en houten bungalows.

DE BESTE 5 CAMPINGS AAN DE COSTA ALMERÍA

Het zwembad van camping Los Escullos heeft Balinese bedden en een bar. ABC

Los Escullos

Camping Los Escullos Cabo de Gata Tourist Complex ligt in het natuurpark Cabo de Gata, tussen de steden Rodalquilar en San José, in Almería. Het accommodatieaanbod bestaat uit bungalows, Bengalen, stacaravans, de Casa Rural la Noria de Los Escullos en 208 plaatsen met elektriciteit en water.

Het complex heeft een restaurant, cafetaria, pizzeria, tapasbar, supermarkt, zwembad, fitnessruimte, sauna, jacuzzi, lichaamsverzorging en massageruimte , 24-uurs receptie, sportvelden, paddle-tennisbaan, beachvolleybalveld en een bio-gezonde park. Tijdens de maanden juli en augustus organiseren ze elke dag van de week activiteiten voor alle doelgroepen en leeftijden.

Cabo de Gata

In het natuurpark Cabo de Gata-Níjar, in een rustige omgeving, omringd door palmbomen en mimosa's, naast een fascinerende zandkust, ligt deze camping die moderne en complete faciliteiten biedt, evenals andere diensten. Vanaf Camping Cabo de Gata kunt u tal van wandel- en fietsroutes nemen en watersporten beoefenen zoals kajakken, duiken, duiken of snorkelen.

KAJAKKEN DOOR 6 BAAIEN VAN DE PROVINCIE MALAGA

Zwembad en waterspelletjes op camping Cabo de Gata in Almería. ABC

De accommodatie heeft verschillende bungalows, met verschillende capaciteiten, evenals staanplaatsen voor kamperen en caravans. In totaal zo'n 36.000 vierkante meter en 203 kavels die worden aangevuld met andere voorzieningen zoals onder andere sportvelden, zwembad, supermarkt, bar en restaurant en fietsverhuur.

ZORG DAT JE JE REIS NAAR ALMERIA NOOIT VERGEET

SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

Bron:  sevilla.abc.es - Author: R. PEREZ

WAT GAAN WE ONDERNEMEN IN ALMERIA

MISSCHIEN OOK INTERESSANT :