Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!

Wielerwoordenboek Spaans-Nederlands 


Wielerwoordenboek Spaans-Nederlands 

Het Spaans-Nederlands wielerwoordenboek van Cervantes

Nederlanders en Vlamingen zijn gek op fietsen en steeds meer Spanjaarden stappen ook vaker op de tweewielers. Maar wat als je een fietsliefhebber bent en je bent in Spanje op bezoek en je moet een onderdeel of iets anders wat betreft de fiets of fietsen uitleggen in het Spaans (en andersom van het Spaans naar Nederlands voor de Spanjaarden in Nederland/Vlaanderen). Dan is het wielerwoordenboek van Cervantes reuze handig.

Wielerwoordenboek Spaans-Nederlands  - Beleef-Spanje.nl

Beeld: Freepik & Cervantes

Het Instituto Cervantes in Nederland heeft in PDF-vorm een speciaal geïllustreerd woordenboek gepubliceerd waarbij alles draait om de fiets en het fietsen en de Nederlandse en Spaanse talen. Het is een prettig leesbare gids geworden met veel nuttige en handige informatie wat meteen als een mini-cursus Spaans (of Nederlands) gezien kan worden.

Booking.com

Naast een uitleg in het Nederland en Spaans over de La Vuelta in Spanje staan in het wielerwoordenboek of ‘diccionario de ciclismo’ ook veel nuttige en handige woorden en zinnen die met de fiets en fietsen te maken hebben. Daarnaast staan er ook algemene teksten, woorden en zinnen in het wielerwoordenboek. En dat wordt allemaal begeleid door leuke en handige tekeningen en foto’s.

Het wielerwoordenboek is GRATIS te downloaden in PDF-vorm via DEZE LINK. Het ‘diccionario de ciclismo’ is ook online te bekijken via DEZE LINK (Issuu).

Bron:  La Vanguardia

WAT KUNNEN WE ONDERNEMEN IN SPANJE

Misschien ook interessant :