Badplaatsen in de regio Murcia


BADPLAATSEN IN DE REGIO MURCIA

Rustige steden en dorpen, aangename temperaturen en meer dan 3.000 zonuren per jaar. Dit zijn de bestemmingen van Zuidoost-Spanje waar u kunt ontstressen in het zachte water van hun rustige stranden.

BADPLAATSEN IN DE REGIO MURCIA

Cartagena

Cartagena biedt fascinerende culturele bezoeken, zoals het Romeinse theatermuseum en het onderwaterarcheologisch museum. Met meer dan 40 kilometer kustlijn vind je gezinsvriendelijke stranden en ongerepte natuurgebieden, zoals het natuurpark Calblanque.

BADPLAATSEN IN DE REGIO MURCIA
Booking.com

Mazarron

De kustlijn rond de stad heeft opvallende sculpturale vormen, gecreëerd door erosie, in gebieden zoals Bolnuevo. U kunt dit gebied en andere ongerepte landschappen verkennen op 35 speciale paden, bewegwijzerd en onderhouden voor wandelaars en fietsers. We raden ook aan om een boottocht te maken om walvissen of dolfijnen te zien, of een ochtend op de vismarkt door te brengen.

Mazarron De kustlijn rond de stad heeft opvallende sculpturale vormen, gecreëerd door erosie, in gebieden zoals Bolnuevo. U kunt dit gebied en andere ongerepte landschappen verkennen op 35 speciale paden, bewegwijzerd en onderhouden voor wandelaars en fie

Guilas

Een bezoek waard vanwege het uitzicht vanaf het uitkijkpunt Hornillo of vanaf het kasteel van San Juan de las Águilas, het stadsstrand Las Delicias, het landschap van Cuatro Calas en het strand van La Carolina, de visserswijk Pescadores en vanwege de intens mediterrane smaak.

BADPLAATSEN IN DE REGIO MURCIA

San Pedro del Pinatar

Deze stad beschikt over een van de grootste gebieden voor moddertherapie in de open lucht in Europa. Probeer een duik in het speciale zoutwaterzwembad of bezoek een van de vele hotels en centra die gespecialiseerde behandelingen aanbieden. In het nabijgelegen natuurpark Salinas y Arenales de San Pedro zijn er spectaculaire zonsondergangen en rustige wetlands.

BADPLAATSEN IN DE REGIO MURCIA

Cabo de Palos

Deze stad ligt naast een van de grootste mariene reservaten van de Middellandse Zee, waardoor het een must is voor liefhebbers van onderwaterduiken, maar ook voor iedereen die het wil proberen. Als u liever op het zand ontspant, is Cape Palos een klein schiereiland, slechts 400 meter breed, omzoomd met vele baaien met kristalhelder, rustig water.

BADPLAATSEN IN DE REGIO MURCIA

Los Alcázares

Pure ontspanning. Hier kunt u genieten van een ontspannen wandeling langs de lange boulevard. U kunt de tapas proberen in een van de vele strandbars, of een duik nemen in de Mar Menor (deze ondiepe, rustige lagune, met zijn hoge concentratie aan jodium en zouten, is zeer therapeutisch). U kunt zelfs een behandeling proberen in de negentiende-eeuwse spa, Balneario de la Encarnación.

BADPLAATSEN IN DE REGIO MURCIA

Santiago de la Ribera

Een oud vissersdorpje met vier kilometer strand waar je de hele dag kunt zonnebaden, genieten van de zee of watersporten kunt beoefenen. Het ligt op slechts 10 kilometer van Los Alcázares en de stranden van fijn goudkleurig zand grenzen ook aan de Mar Menor.

Los Alcázares  Pure ontspanning. Hier kunt u genieten van een ontspannen wandeling langs de lange boulevard. U kunt de tapas proberen in een van de vele strandbars, of een duik nemen in de Mar Menor (deze ondiepe, rustige lagune, met zijn hoge concentrati

ZORG DAT JE JE REIS NAAR MURCIA NOOIT VERGEET

SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

Bron: Spain.info

WAT KUNNEN WE ONDERNEMEN IN DE REGIO MURCIA

MISSCHIEN OOK INTERESSANT :