Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!


 een dag in Malaga

Sunrise in Malaga is een heerlijke show, gratis en met onbeperkte capaciteit. Ga vroeg op pad en bezoek onze stranden, ga naar onze promenades en aanschouw vanaf deze plaatsen hoe de zee de gouden zon in haar golven neemt. Een zonsopgang die, zoals je zult zien, je zal opladen met energie.

Op een dag in Malaga

s' morgens in Málaga 

Sunrise in Malaga is een heerlijke show, gratis en met onbeperkte capaciteit. Ga vroeg op pad en zoek onze stranden, ga naar onze promenades en aanschouw vanaf deze plaatsen hoe de zee de gouden zon in haar golven neemt. Een zonsopgang die, zoals je zult zien, je zal opladen met energie.

U kunt ook een bezoek brengen aan het meest populaire deel van het historische centrum, de Atarazanas-markt en zijn omgeving. 

Booking.com

Drukte, mensen die komen en gaan, dozen, koopwaar, kleuren en aroma's, groenten, fruit, vis ... en de geluiden, het geruis van burgeractiviteit, met de cantabile achtergrond van de visverkopers. In dit deel van de stad moet je in een van de cafés zitten en, als je nog niet hebt ontbeten, een aantal goede churros en een kopje koffie of dubbele chocola bestellen.

Stilte en luister naar je: de stad, het genie van Malaga, zal aandachtig zijn opwachting maken. Dit alles met het achtergrondgeluid van de klokken van een van de klokkentorens die op dat moment zo dicht bij je staan. Je kunt er  je horloge op gelijk stellen.

Tardes de Málaga

De middaguren in Malaga hebben een bijzonder licht. In die uren voor zonsondergang moet je een goed terras vinden en genieten van wat dan ook: thee, koffie, sap, vergezeld van een zoete lekkernij, een van die juwelen waaruit ons gevarieerde gebak bestaat, authentiek auteur gebak, en kijk hoe de tijd verstrijkt langzaam met het licht verandert in dit deel van de dag. 

EEN DAG IN MALAGA

Je kunt van zulke speciale momenten genieten in een van de cafés, theewinkels of banketbakkers die verspreid liggen door de stad zoals Plaza de la Merced, Calle Alcazabilla, Calle San Agustín of Plaza de la Constitución en Calle Larios. 

Je kunt ook naar een van de promenades gaan en heerlijk wandelen en nadenken bij de tonen die de zee op dit moment van de dag laten horen. Een bijzondere plek is Baños del Carmen, maar op elk ander plek aan onze kust word je zonder twijfel meegenomen met je dromen.

NACHT in MÁLAGA

In de stad Malaga kun je op verschillende manieren van de nacht te genieten. Je vindt er bruisende gebieden, vol animatie en muziek en dans, tot meer ontspannen gebieden waar je gezellig kunt praten met een drankje en goede muziek en van de de sterrenhemel kunt genieten. Afhankelijk van je voorkeur, kun je van de vele plaatsen kiezen. In ieder geval is plezier en gezelligheid gegarandeerd.

Van donderdagavond tot zaterdagavond vind je in het historische centrum het authentieke nachtleven. Voor zowel jonge en niet zo jonge mensen die er op uit gaan om plezier te hebben

Op sommige van deze etablissementen kun je ook genieten van livemuziek. 

Maar ook aan rustigere plekken is geen gebrek, een oase van rust temidden van de drukte, waar je gezellig kunt kletsen. 

NACHT  in MÁLAGA

Dit alles strekt zich uit van de Plaza de la Merced tot de Plaza de la Constitución door straten zoals Granada, Alcazabilla, Plaza de Uncibay, Convalescents, Comedias, Luis de Velázquez, Santa Lucía, ... en nog vele anderen plaatsen, allemaal straten en pleintjes waar je een leuke avond kunt doorbrengen.

Als je de voorkeur geeft aan een meer rustige ontspannen sfeer, raden wij je de gebieden La Malagueta, Paseo de Sancha, Limonar en Pedregalejo aan. In deze gebieden overheersen etablissementen waar je naar goede muziek kunt luisteren en kunt genieten van gesprekken met vrienden.

Buiten de stad raden we je aan om eens ​​een bezoek te brengen aan de recreatiecentra Plaza Mayor of Málaga Nostrum: bioscopen, disco's, bowlingbanen en bars, waar de sfeer ook erg levendig is.

Wat gaan we ondernemen in Spanje

Dit is misschien ook interessant: