Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!

Kerstmarkten in Valencia centrum


KERSTMARKTEN IN VALENCIA CENTRUM

Op de kerstmarkten die elk jaar in Valencia plaatsvinden komen handwerk, gastronomie, speelgoed en mode samen zodat je daar de mooiste cadeaus kunt vinden.

KERSTMARKTEN IN VALENCIA CENTRUM

Foto: visitvalencia.com

Als u op zoek bent naar handgemaakte producten om weg te geven of om mee naar huis te nemen, bezoek dan de handwerkbeurs die dit jaar plaatsvindt in de Plaza de la Reina-zalen van 25 november tot 8 januari van 10.30 uur tot 14.00 uur en van 16.30 uur tot 21.00 uur. 

Booking.com

Behalve op 24 en 31 december, dan is het alleen 's morgens open, en op 5 januari, dan is het open tot middernacht.) ambachtelijke markt van de Mercado de Colón, gelegen op de markt, waar u alles kunt vinden, van lokale gastronomie tot keramiek, sieraden, houten speelgoed en lederwaren. (van 13 december tot 5 januari).

De Ciudad de las Artes y las Ciencias herhaalt zijn klassieke kerstmarkt met speciale geschenken, een breed gastronomisch aanbod aangeboden in foodtrucks en tentoonstellingen van traditionele ambachten zoals vioolbouwers, glazenmakers, keramisten, timmerlieden of beeldhouwers.

 

Als je er even helemaal tussenuit wilt en onconventionele cadeaus wilt vinden, ga dan naar de Mercado de Tapinería, waar van 21 december tot 5 januari zijn eigen Ho, ho, ho-kerstmarkt wordt gehouden.

 

De populaire Mercado de Reyes keert van 3 tot 6 januari terug rond de Mercado del Cabanyal. Hier kun je last-minute cadeautjes scoren. Het is geopend op 3 en 4 januari van 9.00 tot 22.00 uur en op 5 januari van 9.00 tot 17.00 uur.

 

ZORG DAT JE JE REIS NAAR MÁLAGA NOOIT VERGEET

SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE  HIER

WAT GAAN WE ONDERNEMEN IN ANDALUSIË

MISSCHIEN OOK INTERESSANT :


«   »