Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!

Ontdek, beleef en geniet van dit heerlijke plein, Plaza de los Martires is een klein pleintje in het historisch centrum van de stad Málaga maar ook anders dan vele andere pleinen, het is een klein en knus pleintje. 

PLEIN - PLAZA DE LOS MARTIRES IN   MÁLAGA

Op dit plein staat een van de oudste kerken van de stad ‘Iglesia de los Santos Mártires’ , moet je echt eens bezoeken het is ook nog eens gratis en daarbij is het er heerlijk koel en je zult je verbazen hoe mooi het er hier binnen uit ziet. De kerk Iglesia de los Santos Mártires is na de verovering van de stad opgericht , vermoedelijk in 1491.

Booking.com

Iglesia de los Santos Mártires

Adres: Plaza de los Martires

Openingstijden: Maandag t/m Zondag van 8.30 tot 13.30 en van 19.00 tot 20.00 uur,

Op feestdagen van: 9.00 tot 13.00 buur

Bij Iglesia de los Santos Mártires behoren vele broederschappen zoals: De Broederschap van del Huerto, De Broederschap van het Sagrada Cena, De Broederschap Pasión,n en de Broederschap van Columna. je kunt ook nog een bezoek brengen aan het Arabisch badhuis‘Hammam Al Andalus’ of laat je even lekker masseren.

PLEIN - PLAZA DE LOS MARTIRES IN   MÁLAGA

Plaza de los Martires is een gezellig pleintje met een paar leuke restaurantjes en terrasjes.

Aan plaza de los Martires staan een paar restaurantjes met terrasjes. Waar je zeker een lekker een hapje eten.

 

Plaza de los Martires is zeker niet het mooiste plein van Málaga en het is ook niets speciaals. het bevindt zich in de buurt van het  Picasso museum en het Carmen Thyssen museum en het ligt vlakbij uitgaan gedeelte van de stad.

Als je tijd hebt moet je dit pleintje eens gaan bezoeken op een zaterdag dan kan het zomaar zijn dat hier een Spaanse bruiloft plaats vindt. Dit komt door de  Iglesia de los Santos Mártires . Mooi geklede dames en heren staan te wachten op het plein tot het bruidspaar arriveert. 

 

ZORG DAT JE JE REIS NAAR MÁLAGA NOOIT VERGEET

SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE  HIER

WAT GAAN WE ONDERNEMEN IN MÁLAGA

MISSCHIEN OOK INTERESSANT :