Beleef Spanje met de beste tips, nieuws, info, geschiedenis, kunst, cultuur, bezienswaardigheden, weer & klimaat, eten & drinken, etc.!

10 Pleinen in de stad Málaga


Ontdek en Beleef de 10 mooiste en leukste pleinen en pleintjes in de stad Málaga

Ontdek en Beleef een van de mooiste en leukste pleinen in de stad Málaga. Het oude en historisch centrum van de stad Málaga kent vele leuke en gezellige pleintjes waar je lekker in de schaduw van een lekker koel drankje kunt genieten en de mooie gebouwen die vaak deze pleinen omgeven kunt bewonderen.

De Plaza de la Constitución ligt in het "hart" van Malaga, en ik zeg dit omdat je vanaf hier toegang hebt tot de meest karakteristieke straten van de stad, zoals Calle Larios, Calle Compañía, Nueva en Granada. Het is daarom ook moeilijk om  het altijd erg drukke plein niet te vinden, aangezien deze straten de belangrijkste winkelgebieden zijn.

Booking.com

De stad Málaga heeft vele mooie en leuke pleinen en pleintjes, vooral in het historisch centrum. Een van de meest bekende pleinen is plaza de la merced. Plaza de la Merced is een openbaar plein in de wijk La Merced in het centrum van Málaga , Spanje .

Het plein maakt al deel uit van de stad sinds de Romeinse tijd van Málaga, en doet al sinds de vijftiende eeuw dienst als stadsmarkt.

Het Bisschop plein “Plaza de Obispo” in de stad Málaga. Ontdek  een van de mooiste pleinen in Málaga. Het historisch centrum van de stad Málaga kent vele leuke en gezellige pleintjes waar je  in de schaduw van een lekker koel drankje kunt genieten en de gebouwen die vaak deze pleinen omgeven kunt bewonderen. Een van de bekendste pleinen in Málaga is het Plaza de Obispo

Ontdek, beleef en geniet van dit mooie plein "Plaza Félix Sáenz" in Málaga . Het Plaza Félix Sáenz ligt in het centrum van de stad Málaga. Plaza Félix Sáenz ligt direct aan calle San Juan, Puerta del Mar en Calle Nueva. 

Je vind hier ook een kunstwerk van de Catalaanse kunstenaar Jaume Plensa, ‘gouden vogelkooi’ (2000)

 

 

ZORG DAT JE,JE REIS NAAR VINARÒS NOOIT VERGEET.

SPAANS NIEUWS IN HET NEDERLANDS VIND JE HIER

Wat gaan we ondernemen in Spanje?

Misschien ook interessant :


«   »